Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γ. Γερμενής: Χρυσή Αυγή η μόνη Εθνική Επιλογή!

Όσοι παρακολούθησαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στο Κοινοβουλευτικό έργο που παρουσίασε από τον Ιούνιο του 2012 ως και την διάρκεια της διαδικασίας εκλογής προέδρου, που χάρη στην στάση που κράτησαν οι εθνικιστές είχε ως αποτέλεσμα να μην εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και εν τέλει να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και να έχουμε πιο γρήγορα την κατάρρευση της χειρότερης Κυβέρνησης που πέρασε ποτέ,
θα διαπιστώσει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει οικοδομήσει μια υγιή πολιτική άποψη και έχει ορθώσει έναν πολιτικό λόγο που είναι άμεσος προς τον λαό και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τόπος, τόσο στα Κοινωνικά όσο και στα Εθνικά θέματα, που το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο είναι αποδεδειγμένα πλέον ακατάλληλο να φέρει εις πέρας.

Πολλοί είναι αυτοί οι πολιτικάντηδες που σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ ευαγγελίζονται και ομιλούν για ρεαλιστική πολιτική και που βέβαια μέχρι το τέλος της κουβέντας δεν έχουν πει τίποτα για τα άμεσα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, καταλήγοντας για ακόμη μια φορά σε γενικόλογες μπουρδολογίες. Φυσικά σε καμία συζήτηση, τα κανάλια της διαπλοκής δεν πρόκειται να έχουν σαν συνομιλητή τους κάποιον Χρυσαυγίτη βουλευτή, έτσι ώστε να βάλει με συνοπτικές διαδικασίες αυτούς τους φλύαρους, αυτούς τους δίχως ίχνος ντροπής για τα όσα συμβαίνουν γύρω τους, στην θέση που τους αρμόζει! Θυμηθείτε για παράδειγμα όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεβράκωσε δημοσιογραφικά τον Μπογδάνο ή τον Θεοδωράκη, όταν του δόθηκε η τηλεοπτική ευκαιρία να το πράξει.

Η Χρυσή Αυγή από την μία πλευρά και ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα από την άλλη, είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ. Διαφέρουν τόσο στο έμψυχο δυναμικό· τα στελέχη που απαρτίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι κόσμος βγαλμένος μέσα από την κοινωνία, άνθρωποι του μόχθου, του μεροκάματου, βιοπαλαιστές, αγωνιστές της ίδιας της ζωής, επαγγελματίες που κρατούν με νύχια και με δόντια την επιχείρησή τους, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού που είδαν μέσα σε τρία χρόνια τους μισθούς τους αλλά και την υπερηφάνεια τους να κατακερματίζεται. Ο δεύτερος κόσμος που έχουμε απέναντί μας είναι ο κόσμος των Golden Boys, του «μαζί τα φάγαμε», των κάθε είδους καρεκλοκένταυρων, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συμπληρώσει ένα ένσημο στη ζωή τους. Αυτών που μόλις αποφοίτησαν από τα Αγγλοσαξωνικά Κολλέγιά τους, αμέσως απορροφήθηκαν σε θέσεις κλειδιά, κρατικοδίαιτοι με παχυλό μισθό, απολαμβάνοντας έτσι τη χλιδάτη ζωούλα τους δίχως να τους ενδιαφέρει πως τα βγάζει πέρα ο απλός λαός.

Αυτούς τους δύο διαφορετικούς κόσμους η Χρυσή Αυγή μπορεί μόνο σε μια περίπτωση να τους φέρει κοντά και να συναντηθούν. Μόνο όταν γίνει κάθαρση στην Πολιτική και απαλλαγεί η δημόσια ζωή από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες. Οι κλέφτες στην φυλακή, τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό!

Δεν μπορούν να ομιλούν κάποιοι για ρεαλιστική πολιτική, όταν από το λεξιλόγιό τους λείπει οτιδήποτε το ΕΘΝΙΚΟ! Αφαίρεσαν από όλα τα υπουργεία το «ΕΘΝΙΚΟ», κατήργησαν το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, σήμερα σε μια τόσο επικίνδυνη εποχή που οι Τούρκοι λιγουρεύονται τη Θράκη μας και το Αιγαίο, οι Σκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας και καλοβλέπουν μια έξοδο προς τον Κόλπο του Θερμαϊκού και πόσα άλλα ακόμη.

Η Χρυσή Αυγή πρώτα και πάνω από όλα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, βάζει πρώτο τον  Έλληνα σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Δεν κάνουμε βήμα πίσω όσον αφορά τα Εθνικά Θέματα και την Εθνική Ανεξαρτησία, κάτι που έκαναν αυτοί που υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο (ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που το συνέχισε) χάνοντας αυτό το δικαίωμα, αλλά τι να πούμε όταν κάποιοι θρασύδειλοι παραδέχονται ότι ούτε που το διάβασαν, αλλά παρόλα αυτά το υπέγραψαν. Εμείς δεν κάνουμε κανένα παζάρι πάνω σε αυτό, ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδος-Κύπρου γιατί είμαστε ένα έθνος χωρισμένο σε δύο κράτη, χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια.

Όλα τα σύγχρονα κράτη που θέλουν να είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και όχι οι ουραγοί αυτών και που βέβαια θέλουν να καταφέρουν να αντέξουν στο χρόνο και να μην μείνουν απλά μια ανάμνηση στα ιστορικά βιβλία πρέπει να είναι αυτάρκη και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Παναγιώτης Κονδύλης, οι εθνικοί πόροι πρέπει να αντιμετωπισθούν με γεωπολιτικά και στρατηγικά κριτήρια, όχι ως αριθμητικοί «δείκτες». Το 1% του Εθνικού Εισοδήματος που προέρχεται από την άνοδο του τουρισμού δεν είναι το ίδιο με το 1% που δίνει μια σύγχρονη εξοπλιστική βιομηχανία. Ακόμη, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ πιστεύουν ότι η οικονομική συνεργασία με τους Τούρκους θα καταργήσει τους πολέμους, πάλι ο καθηγητής Κονδύλης τους απαντά γράφοντας: «Μόνον όποιος ενστερνίζεται έναν οικονομιστικό ντετερμινισμό, δηλαδή μόνον όποιος αποδίδει τους πολέμους σε οικονομικούς ανταγωνισμούς και μόνον, δικαιούται λογικά να πιστεύει ότι η οικονομική συνεργασία θα καταργήσει τους πολέμους. Στο κρίσιμο αυτό σημείο, όπως και σε άλλα ακόμη, ο οικονομιστικός φιλελευθερισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά χυδαίος μαρξισμός με αντεστραμμένο πρόσημο».

Γι’ αυτό μη σας ξεγελά η λαϊκιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν νοιάζεται για τα Λαϊκά Στρώματα, νύξη δεν κάνει για Πατρίδα-Έθνος-Στρατό που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας.
Η Χρυσή Αυγή είναι η Ανερχόμενη Εθνική Δύναμη για τον Λαό και την Πατρίδα με υλοποιήσιμο εθνικό Σχέδιο Σωτηρίας. Έχουμε αποδείξει πως δεν κάνουμε πίσω στα δύσκολα. Και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής συνεχίζουμε τον αγώνα δίχως κανένα προσωπικό συμφέρον. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον Ελληνικό λαό με πάμπολλες διανομές τροφίμων, οργανώσαμε δεκάδες αιμοδοσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και δώσαμε κυριολεκτικά το αίμα μας στον Συνέλληνά μας που είχε ανάγκη. Είμαστε δίπλα στον υγιή Συνδικαλιστή, Αυτοκινητιστή, Αγρότη, Έμπορο, Μικροπωλητή Επιχειρηματία, δίπλα στους Τρίτεκνους και Πολύτεκνους ζητώντας και μέσα από το βήμα της Βουλής φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Είμαστε αυτοί που δεν παίζουμε με τις λέξεις αλλά με έργα, δεν πρόκειται να σας προδώσουμε γιατί πρώτα από όλα δεν θέλουμε να προδώσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Είναι αναγκαίο να κατακτήσει η Χρυσή Αυγή την Τρίτη θέση και να πάρει ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από τα κελιά της Τιμής, να μάθει επιτέλους όλη η Γη πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Πολιτικοί Κρατούμενοι, να μάθει όλη η Γη πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν προσκυνούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων των διεθνών τοκογλύφων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σταθείτε στο πλευρό μας Συνέλληνες πιστέψτε-ψηφίστε Χρυσή Αυγή.

Γερμενής Γεώργιος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
Φυλακές Κορυδαλλού