Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία στις περιοχές Νέα Ερυθραία - Κηφισιά



Κάθε φορά, σε κάθε δυναμική δράση της Τοπικής Βορείων Προαστίων η αγάπη και η αποδοχή του  απλού ελληνικού λαού προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και μάλιστα σε περιοχές μέχρι πρότινος όχι φιλικές ως προς το κίνημα μας.



Αισθητή την παρουσία της έκανε η Τοπική με πολυμελές κλιμάκιο  μας σε μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία στις περιοχές Νέα Ερυθραία - Κηφισιά το  Σάββατο 17/1/2015.




Μοιράστηκε πολύ μεγάλος όγκος προεκλογικού-ενημερωτικού υλικού στην ευρύτερη περιοχή με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, περαστικούς, οδηγούς και καταστηματάρχες.
   


Ο Γραμματέας και τα μέλη της τοπικής συνομίλησαν με πολύ κόσμο και εκτός από την αγάπη τους έγιναν αποδέκτες πολύ αρνητικών σχολίων για την Προδοτική συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων και την άθλια ενδοτική πολιτική τους στους ξένους τοκογλύφους που επέφερε οικονομικό μαρασμό στην περιοχή με πλήθος καταστημάτων να έχουν κατεβάσει ρολά και πολλούς ανθρώπους καταδικασμένους  στην ανεργία και την εξαθλίωση.



Πολύ εύστοχη παρατήρηση από πολίτες της τοπικής κοινωνίας για πολλά λεφτά πεταμένα σε αφίσες και περίπτερα του «Δημοκρατικού τόξου» που δεν τυγχάνουν καμίας προσοχής από τον απλό Έλληνα, ενώ η Χρυσή Αυγή χωρίς καμία οικονομική στήριξη ή να παίρνει άπλετο χρήμα από τα δημόσια ταμεία, κάνει προεκλογικό αγώνα στον δρόμο με μόνη πηγή εσόδων τα μέλη της ενώ ταυτόχρονα δεν έχει σταματήσει  ποτέ το κοινωνικό της έργο με διανομές τροφίμων, αιμοδοσία κ.λ.π.




Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση έληξε και αυτή η προσωπική επαφή της Χρυσής Αυγής με τον απλό Έλληνα Πολίτη και με το ηθικό των μελών μας ακμαιότατο για ακόμα περισσότερες δράσεις της τοπικής μας