Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΡΟΣ». ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μαζεύει σιγά-σιγά τα… μπογαλάκια του από τας Ευρώπας ο ψοφοδεξιός Δημήτριος ο… Μεγαλοπρεπής, για να μετακομίσει στην προεδρία της «δημοκρατίας» τους, μετά από τις παρασκηνιακές συνεννοήσεις του με τους Τσιπροκαμμένους.

Και φεύγοντας από τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, απηύθυνε -ως κεντρικός ομιλητής- ομιλία στο Πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη Μετανάστευση το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στις Βρυξέλλες, δίνοντας τα… διαπιστευτήριά του στους ξεφωνημένους αμερικανοκομμουνιστές-αχυρανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θα τον κάνουν διακοσμητικό αρχι-αχυράνθρωπο της «δημοκρατίας» τους.

Ιδού τα… διαπιστευτήριά του:  «Τα κράτη-μέλη πρέπει...
να κατανοήσουν ότι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν βάρος. Αντιθέτως, αν η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι επιτυχής και αν η πρόσβασή τους στην απασχόληση διευκολυνθεί και ενθαρρυνθεί- μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό πόρο για τη χώρα φιλοξενίας. Επιπλέον, οι αιτούντες άσυλο στην ΕΕ θα πρέπει να ενσωματώνονται πλήρως στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή θα συνεχίσει να συνδράμει τα κράτη-μέλη στην εφαρμογή και στην ανάπτυξη μέτρων και πολιτικών ενσωμάτωσης, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

Εφόσον οι «πρόσφυγες» (λαθρομετανάστες) «δεν είναι βάρος», να δώσει πρώτος το… καλό παράδειγμα και να τους πάρει στο σπίτι του!