Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 28-1-201414 ΓΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ



Το αδιαχώρητο από υποστηρικτές και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 28/1/2014 στα γραφεία της Τ.Ο.Βορείων Προαστίων στην πρώτη μας μετεκλογική συνέλευση.
Με ιδιαίτερα ανυψωμένο ηθικό ο κόσμος συνέρρεε από νωρίς πράγμα που αποδεικνύει ότι οι αγωνιστές του κινήματος είναι ακούραστοι και έτοιμοι πάντα για νέους αγώνες. 

Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης  Μπέλλος συνεχάρη όλους τους συναγωνιστές που έδωσαν τον καλύτερο ανιδιοτελή εαυτό τους στον προεκλογικό αγώνα με γνώμονα πάντα το καλό της Πατρίδας και του Κινήματος και στην συνέχεια έδωσε οδηγίες για την μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης , «Ίμια 2015» το προσεχές Σάββατο 31/1/2015 μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών στις 19:00.
Μας Τίμησε με την παρουσία του ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Γκλέτσος Απόστολος ο οποίος μαζί με τον συναγωνιστή και επίσης Μέλος της Κ.Ε. Κώστα Αλεξανδράκη έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκομένους συναγωνιστές για την σκληρή και άνιση μάχη που έδωσαν με ένα βρωμερό σύστημα δίπλα στην Χρυσή Αυγή.

Ανέλυσαν και συνομίλησαν με τον κόσμο σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και πως ή νίκη της Χρυσής Αυγής ήταν στην πραγματικότητα ένας άθλος έχοντας να αντιμετωπίσει την παραπληροφόρηση, την συνωμοσία της σιωπής ή τόνους λάσπης από τα ΜΜΕ των «Νταβατζήδων» της ενημέρωσης όπως επίσης και την προσπάθεια του σάπιου συστήματος να τρομοκρατήσει και να πολώσει το εκλογικό σώμα. 
 
Η συνέλευση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και της Χρυσής Αυγής και με ραντεβού για νέους αγώνες, ακούραστοι μέχρι την τελική νίκη.

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ & ΓΡΑΜΜΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 - 21:00
ΤΗΛ: 210-28 10 610