Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

 Από την πρώτη στιγμή που σχηματίστηκε η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, την χαρακτηρίσαμε ανεπιφύλακτα «συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας», γιατί γνωρίζαμε πολύ καλά τι θα επακολουθούσε. Όχι γιατί είχαμε… προφητικές ικανότητες, αλλά γιατί τα γεγονότα βοούσαν κι έκραζαν!
 
Και για μια ακόμα δικαιωνόμαστε! Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του Ευρωβαρόμετρου, που δημοσιεύουν τα «Νέα», οι Έλληνες βαθμολογούν με «0» την ικανοποίηση που αντλούν από τη ζωή τους και εμφανίζονται ως οι πιο δυστυχισμένοι από τους κατοίκους των 36 χωρών-μελών του Οργανισμού. Ιδού, λοιπόν, η αποτύπωση της δυστυχίας που σκόρπισαν στον κοσμάκη οι Σαμαροβενιζέλοι, βαφτίζοντάς την θρασύτατα “success story”:
 
    Καθόλου έως λίγο ικανοποιημένο από....
την οικονομική κατάσταση δηλώνει το 31,7% του συνόλου (56,4% του φτωχού πληθυσμού).
    Δεν εμπιστεύεται καθόλου το πολιτικό καθεστώς το 45% του συνόλου (50,6% των ανέργων).
    Σχεδόν 1 στους 2 πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση θα χειροτερέψει τους προσεχείς 12 μήνες.
    Το 7,8% των ανθρώπων στο όριο της φτώχειας δήλωσαν ότι κατά τον τελευταίο μήνα αισθάνονται απογοητευμένοι, μελαγχολικοί ή ένιωθαν κατάθλιψη.
 
    Περισσότεροι από 7 στους 10 θεωρούν ότι η ποιότητα ζωής στη χώρα δεν είναι καλή.
    Το 82% του συνολικού πληθυσμού αισθάνεται μεγάλη πίεση.
    Σύμφωνα με το 63% των Ελλήνων, το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα είναι η ανεργία.
 
(ΥΓ): Τον επόμενο μήνα, θα γίνουν εκλογές. Κι όλοι οι δυστυχισμένοι έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να εκδικηθούμε τους υπευθύνους της δυστυχίας μας! Με ψήφο δαγκωτή στην Χρυσή Αυγή! Για να πονέσουν κι αυτοί, όπως πονάμε όλοι μας!