Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει τον πριονισμό του Σαμαρά η Μπακογιάννη..."Να πάμε σε εκλογές άμεσα..."

Ακόμη μια συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βαλθεί να μας θυμίσει με κάθε τρόπο την πολυποίκιλη παρουσία της στην πολιτική ζωή του τόπου μας...


Έκανε δηλώσεις, λες και είναι πολιτική αρχηγός, μισή ώρα μετά τη λήξη της πρώτης ψηφοφορίας με σαφή υπονοούμενα κατά της υποψηφιότητας του Δήμα, καλώντας τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες και καθημερινά εμφανίζεται στα ΜΜΕ επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω.

Τι και αν το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα, η Ντόρα το έχει βάλει σκοπό να ρίξει το Σαμαρά με κάθε τρόπο για να αναλάβει η ίδια.
Και χθες στο MEGA είπε χωρίς περιστροφές ότι....
η Χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη και ο Πρωθυπουργός "οφείλει να βρει μια συμβιβαστική λύση" για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Δεν κρατιέται η Ντόρα λοιπόν και είναι και αρκετά...μεγαλόψυχη με τον Σαμαρά. Του δίνει ελάχιστα παραπάνω πολιτικό χρόνο, εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί στο παρασκήνιο τον πριονίζει, από αυτόν που του αναλογεί για να της αδειάσει τη γωνιά.

Μέχρι τον πατέρα της επιστράτευσε η αθεόφοβη, να μιλήσει με Καμμένο - Παπούλια για να μείνει εντός των πρώτων θεμάτων και να μπορεί να συνεχίζει να διατηρείται στην επιφάνεια.

Το Μητσοτακέϊκο ξέρει από βεντέτες και ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του.