Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ένα “κοιλιακό ρεπορτάζ”, ο Ευαγγελάτος και η Χρυσή Αυγή

Ως γνωστόν, στα τέλη της Άνοιξης και με τις πρώτες ζέστες, εμφανίζονται στα ΜΜΕ τα λεγόμενα «κοιλιακά ρεπορτάζ», από τις παραλίες της Αττικής.


Βέβαια, τέτοια «ρεπορτάζ» -υπό την ευρεία έννοια- γίνονται συχνά από τα ΜΜΕ, όλο το χρόνο. Εχθές το βράδυ, σε ιστοσελίδα σεσημασμένου παπαγάλου του Σαμαρά, εντοπίσαμε ένα τέτοιο «κοιλιακό ρεπορτάζ» και σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:
 
«Ο Μιχαλολιάκος έβαλε «χέρι» στον Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ
Πολλά ήταν τα ευτράπελα κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα οποία δεν....
έδειξαν οι κάμερες. Μία από αυτή τη στιγμή έγινε στα έδρανα όπου κάθονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
 
Παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές φοβούντουσαν πως οι χρυσαυγίτες βουλευτές θα κάνουν show, εκείνοι δεν έκαναν τίποτα, εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με προκλητικό ύφος δήλωσε: ‘Παρών, ο Σαμαράς στη φυλακή».
 
Αυτή η κίνηση όμως του Ηλία Κασιδιάρη δεν φαίνεται να άρεσε καθόλου στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αντέδρασε αρνητικά σε όσα είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και έπιασε το χέρι του βουλευτή του, με σκοπό να τον σταματήσει και να καθίσει ξανά στο έδρανό του.
Η κίνηση αυτή του κ. Μιχαλολιάκου είναι άλλη μία κίνηση που επιβεβαιώνει την έντονη φημολογία πως οι δύο άντρες βρίσκονται σε κόντρα, για την αρχηγία της Χρυσής Αυγής».


(ΥΓ) 1: Το γελοίον της υποθέσεως, είναι ότι το βίντεο που τάχα αποδεικνύει την αλήθεια του «κοιλιακού ρεπορτάζ», είναι αυτό στο οποίο ο Η. Κασιδιάρης λέει το γνωστό «στη φυλακή ο Σαμαράς». Και βέβαια, δεν δείχνει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να πιάνει το χέρι του Η. Κασιδιάρη «με σκοπό να τον σταματήσει και να καθίσει ξανά στο έδρανό του», γιατί πολύ απλά ο Η. Κασιδιάρης δεν είχε σηκωθεί από το έδρανό του, ούτε ήταν έτοιμος να πάει πουθενά.
 
(ΥΓ) 2: Και να αφήσει ο Ευαγγελάτος (διότι περί αυτού πρόκειται) την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήσυχη, για να ασχοληθεί μ’ εκείνην της νουδούλας. Από την οποία, θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια ο φίλος του ο Σαμαράς, τη… μαύρη νύχτα των εκλογών!