Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι τα δεσμά μας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Οι εκλογές μέχρι την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή ήταν «γιορτή της Δημοκρατίας», στιγμή «της έκφρασης του κυρίαρχου Λαού» και άλλα μεγαλόστομα που έλεγαν οι πολιτικάντηδες.
Τα παραπάνω ίσχυαν όσο στην εξουσία εναλλάσσονταν τα κόμματα των υποτακτικών που έχουν μονάχα προσχηματικές διαφορές και κοινή συνισταμένη την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων.

Από την στιγμή που διαφάνηκε η δυναμική εισόδου του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι εκλογές έγιναν «κατάρα» ή τουλάχιστον γεγονός που «πρέπει να αποφευχθεί». Η κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου που ξεμπρόστιασε τους κλέφτες και τους απατεώνες, με ονόματα, διευθύνσεις και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, έφερε για πρώτη φορά στα χείλη των πολιτικάντηδων την «ανάγκη για σταθερότητα».

Τις προηγούμενες ημέρες, όμως, είχαμε μία αξιοσημείωτη μεταβολή στα προηγούμενα. Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, οι εκλογές έγιναν και «πιστωτικό γεγονός», κάτι δηλαδή σαν την χρεοκοπία. Παραθέτουμε τις δηλώσεις της: «Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός. Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος γι' αυτά για τα οποία συζητούν»

Αντιλαμβανόμεθα όλοι, λοιπόν, ότι έχουμε μία συνταγματική εκτροπή, αφού πλέον το πότε θα έχουμε εκλογές το καθορίζουν οι διεθνείς οίκοι. Σε λιγάκι θα αρχίσει ο Άδωνις να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι αν γίνουν εκλογές «θα πεινάσουν τα παιδιά μας» και άλλα τέτοια φαιδρά. Μήπως να εγκαθιδρυθεί μία δικτατορία στην οποία πρόεδρος της «δημοκρατίας» να είναι η Μέρκελ και πρωθυπουργός η Moody's, με υπουργούς άλλους «διεθνείς οίκους»; Μήπως πλέον στην «δημοκρατία» τους αποφασίζουν οι αγορές;

Θα χρεοκοπήσουμε, λοιπόν, αν γίνουν εκλογές, σύμφωνα με την Βούλτεψη! Τι θα χάσουμε, όμως, αν γίνουν εκλογές; Σύμφωνα με τα δημοσκοπικά δεδομένα θα χάσουμε πρώτον το ΠΑΣΟΚ και δεύτερον τη ΝΔ. Θεωρούν τον εαυτό τους υψηλό «κεφάλαιο» για τον τόπο, ώστε η απώλεια τους να συνιστά αυτομάτως «χρεοκοπία»; Θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε μεγαλομανείς και έχοντες παραισθήσεις, όμως πολύ καλύτερη είναι η επαναφορά στην πραγματικότητα.

Το μοναδικό πράγμα που θα χάσει η Ελλάδα αν χαθούν η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι μια δράκα απατεώνων που καταχρώνται το δημόσιο χρήμα και οι κολαούζοι τους. Θα χαθούν αυτοί που έχουν μαύρες τρύπες εκατοντάδων εκατομμυρίων στα ταμεία τους. Θα χαθούν αυτοί που τα «παίρνανε» από την Siemens. Θα χαθούν τα τρωκτικά με τις μίζες των εξοπλιστικών. Θα χαθούν τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Θα χαθούν επίσης όσοι κατέλυσαν την Δημοκρατία στήνοντας παραδικαστικές «παράγκες». Θα χαθούν, τέλος, τα λαμόγια που λυμαίνονται τους ΟΤΑ. Θα χαθούν επίσης όσοι συναινούσαν σε αυτές τις καταστάσεις αποκρύπτοντας στοιχεία, ψηφίζοντας ενάντια στις άρσεις ασυλίας και εν γένει σιωπούσαν τηρώντας την «κομματική πειθαρχία».

Και όσοι από τους προαναφερθέντες «επιπλεύσουν» μεταναστεύοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις ενώπιον της πραγματικά Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, μαζί με όλους τους προηγούμενους, την ημέρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

Κώστας Αλεξανδράκης