Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα 3 εκατομμύρια και ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» Λαλάκης Λαζόπουλος

Γράφει ο Αντίοχος

Μια καταγγελία, την οποία σκοπεύει –όπως είπε- να θέσει και στη βουλή ως ερώτηση, έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο ξακουστός «Μπουμπούκος» για τον «προοδευτικό καλλιτέχνη» Λαλάκη Λαζόπουλο. Πως την εποχή της μεγάλης κρίσης, έβγαλε 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.  


Επιπλέον, ο «Μπουμπούκος» προκάλεσε τον Λαλάκη να απαντήσει αν αυτό είναι αληθές ή όχι, υποσχόμενος σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, να του ζητήσει συγνώμη.

Δε δημοσιεύσαμε από την πρώτη στιγμή την καταγγελία του «Μπουμπούκου», γιατί οι μέρες είναι πονηρές και θα γραφούν και θα ακουστούν διάφορα. Και περιμέναμε…

Ωστόσο, οι μέρες περνούν και ο –κατά τα άλλα- λαλίστατος Λαλάκης κάνει γαργάρα τα 3 μύρια. Επιβεβαιώνοντας έτσι εμμέσως την εις βάρος του καταγγελία!

Κι αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα με τον Λαζόπουλο, είναι το αδύνατο σημείο –η αχίλλειος πτέρνα- όλων των αριστερών: ότι τα λένε πολύ ωραία, αλλά σπανίως συμβαδίζουν τα λόγια με τα έργα τους! Εν αντιθέσει με τους εθνικιστές, που ότι λένε το εννοούν και δεν κοροϊδεύουν την κοινωνία…

(ΥΓ): Επειδή οι εκλογές που έρχονται είναι «ζόρικες», πολλά άπλυτα θα βγούνε στη φόρα, εκατέρωθεν. Και μακάρι να βγούνε, για να δει ο κοσμάκης τη διαφορά μεταξύ των εθνικιστών και των διαφόρων πολιτικών απατεώνων!

Εθνικισμός