Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

24/12 ΟΜΙΛΙΑ Π. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ









Δεν υπάρχει χαλάρωση και ξεκούραση για τους Συναγωνιστές και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Κατάμεστα και πάλι τα Γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 24/12/2014 παραμονή Χριστουγέννων.


Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, έδωσε τα εύσημα σε όλα τα μέλη της Τ.Ο. Βορείων  Προαστίων για το βροντερό παρόν και την ουσιαστική βοήθεια που παρείχαν   στη μεγαλειώδη Εορταστική Διανομή Τροφίμων της Χρυσής Αυγής για τους ταλαιπωρημένους μας συμπατριώτες μας όπως επίσης ενημέρωσε τα μέλη και τους υποστηρικτές του κινήματος για τις προσεχείς δράσεις της Τοπική μας στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.



Με καταιγισμό χειροκροτημάτων ο παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν  τον Συναγωνιστή και βουλευτή μας Πολύβιο Ζησιμόπουλο ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κατέστησε σαφές ότι όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά θα δώσουμε σκληρή μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδα μας στις επικείμενες εθνικές εκλογές με πρωτεύοντα ρόλο να παίζει η παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων μας σε όλα τα εκλογικά τμήμα.


Ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κων/νος Αλεξανδράκης ενημέρωσε τα μέλη και υποστηρικτές του κινήματος σχετικά με τα αίσχη και την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ της διαπλοκής σχετικά με τα σενάρια για την εκλογή του Προέδρου της ψευδό-Δημοκρατίας τους και την πεντακάθαρη θέση μας απέναντι σε μια Ανθελληνική συγκυβέρνηση που ψυχορραγεί.
 
Η ομιλία έληξε με την υπόσχεση για αδιάκοπους αγώνες όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.