Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Χέρι - χέρι με τις χειροπέδες ο.... υπεράκτιος Μπαρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης

Γράφει ο Αντίοχος

Δε φαίνεται να το γλιτώνει με τίποτα το «χέρι-χέρι με τις χειροπέδες» ο μπάρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης, ο… υπεράκτιος, μετά το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών,
το οποίο θα αποσταλεί στη δικαιοσύνη και έτσι ο μπάρμπας θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, κατά τα πρότυπα του φίλου του, του Τσοχατζόπουλου!

Το δισέλιδο πόρισμα, μαζί με τον συνοδευτικό φάκελλο που παραδόθηκε στην επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής αναφέρει ότι η off shore Catalina (που τσίμπησε τις μίζες για τα εξοπλιστικά), με χαρτοφυλάκιο 6,4 εκατ. ευρώ και ακίνητα συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ (σε Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Λαγονήσι και Βρυξέλλες) και έδρα τα νησιά Turks and Caicos, είχε δηλωθεί (όχι ως off shore) στα πόθεν έσχες του 1992 και του 1993 και μετά… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ενώ η δεύτερη off shore εταιρία «Homeric» ήταν αδήλωτη.

Παράλληλα, έντονες φήμες αναφέρουν ότι θα πάνε να κάνουνε… παρέα στον Καρατζαφέρη στο μπαλαούρο κι άλλα δύο γνωστά στελέχη του ΛάΟΣ, που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, γιατί προφανώς θα γίνει έλεγχος στο κομματικό ίδρυμα «Ίων Δραγούμης» (υπάρχει σχετική καταγγελία από τον πρώην διευθυντή του για οικονομικές ατασθαλίες…), στο 1 εκατομμύριο ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση του ΛάΟΣ που δήθεν δόθηκε στο «Ταμείο κατά της Φτώχειας» (η ίδρυση του οποίου εξαγγέλθηκε το 2009 αλλά δεν προχώρησε ποτά…) και σε άλλες σκοτεινές υποθέσεις, στις οποίες φέρεται να έχει ανάμειξη ο μπάρμπα-Γιώργης.

Και βέβαια, εμείς τα λέγαμε αυτά, όχι τώρα, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια, δυστυχώς όμως κάποιοι δε μας πίστευαν και στήριζαν αυτό το μόρφωμα της παραδοπιστίας. Ωστόσο, επειδή ποτέ δεν είναι αργά, τώρα οι αγνοί πατριώτες που παρέμειναν στο ΛάΟΣ και μετά τον εκλογικό καταποντισμό τους, έχουν μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή, που είναι αποδεδειγμένα (και με τη βούλα του ΣΔΟΕ…) καθαρή! Για να είναι σίγουροι ότι δε θα την ξαναπατήσουν ποτέ πια!

(ΥΓ): Υπάρχει όμως και το άλλο… Και αυτή τη φορά –όπως και σε όλες τις προηγούμενες υποθέσεις διαφθοράς πολιτικάντηδων που αποκαλύφθηκαν- την πληρώνει ένας «πρώην», με τους… εντιμότατους «νυν» να παραμένουν στο απυρόβλητο. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Εθνικισμός