Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Χαρδούβελης: Δεν τους νοιάζει ποιος θα είναι στην εξουσία- Μόνο τη Χρυσή Αυγή τρέμουν γι’ αυτό τη θέλουν φυλακή!

Δηλώσεις ενδεικτικές του κλίματος στα πλαίσια του οποίου διεξάγονται οι συζητήσεις μεταξύ αξιωματούχων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά από τη μία και της Τρόικας και του ΔΝΤ από την άλλη, έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.


«Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το Ταμείο (εννοεί το ΔΝΤ). Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο», επισήμανε με εμφανή την απόγνωσή του - η οποία είναι και απόγνωση συνολικά της αντεθνικής κυβέρνησης- ο υπουργός Οικονομικών. Επιπρόσθετα όμως, έδωσε άθελά του ο υπουργός και την πραγματική εικόνα των δανειστών για τους «διαπραγματευτές» της ελληνικής πλευράς, τους οποίους βεβαίως αντιμετωπίζουν με χαρακτηριστική περιφρόνηση, απόρροια της πλήρους υποταγής τους στις επιταγές των τοκογλύφων.

Η φράση «δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο», εσωκλείει την ουσία του ελληνικού προβλήματος. Αναδεικνύει δηλαδή, καθάρια και σε όλο της το μεγαλειώδες πλάτος, την υποτακτικότητα της ελληνικής πλευράς και την καθολική της υποταγή στις ορέξεις των εκπροσώπων του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Προσοχή όμως! Λέγοντας καθολική υποταγή εννοούμε την στάση ολοκλήρου του φάσματος του αντισυνταγματικού τόξου, ήτοι τόσο την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, όσο και την επερχόμενη κυβέρνηση με βασικό πυλώνα το Σύριζα και τα κόμματα που θα συμμετάσχουν σ' αυτήν (βλέπε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Η δήλωση είναι εξόχως αποκαλυπτική, γι' αυτό και δεν τυγχάνει της ενδελεχούς πολιτικής ανάλυσης από τα μέσα εξαπάτησης των νταβατζήδων, οι οποίοι συνειδητά επιλέγουν να ασχολούνται με αθλιότητες του τύπου «τι τάισαν τους αξιωματούχους της Τρόικα και του ΔΝΤ οι Έλληνες συνομιλητές τους», θαρρείς και ενδιαφέρει κανέναν έστω και κατ' ελάχιστο, το εάν ο Ινδός αξιωματούχος του ΔΝΤ έφαγε τη φάβα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια ή βατραχοπόδαρα.

Αντιθέτως, η θέση των διεθνών δανειστών είναι εκείνη η οποία οδηγεί σε κρίσιμα πολιτικά συμπεράσματα, τα οποία οι άθλιοι των Αθηνών, σε πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό επίπεδο αποκρύπτουν. Οι διεθνείς τοκογλύφοι λοιπόν, ενημέρωσαν την ελληνική πλευρά πως δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα ή επί το ορθότερον, δεν αισθάνονται την παραμικρή απειλή για τα συμφέροντά τους, ακόμη κι αν έχουν απέναντί τους, διαπραγματευτές μιας κυβέρνησης Σύριζα.

Τούτο συμβαίνει βεβαίως, διότι η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προ πολλού δώσει τα διαπιστευτήριά της και τις διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνει του μνημονιακού προγράμματος. Κι ας λέγουν οι εγχώριοι εργολάβοι του ψεύδους και του αποπροσανατολισμού, τα παραμύθια τους στον Ελληνικό Λαό, πως ο Σύριζα μία θα σκίσει το μνημόνιο ή έστω θα το επαναδιαπραγματευτεί. Οι τοκογλύφοι έχουν ήδη βρει το νέο συνεταίρο τους κι αυτός ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας, γι' αυτό το λόγο φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να αδειάζουν τον θλιβερό Σαμαρά και τη Χούντα του.

Συνεπώς, ποιά είναι η μοναδική απειλή για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και ο μόνιμος φόβος τους για τη συνέχιση της διατήρησης του Ελληνικού Λαού υπό τη δουλεία των τόκων; Είναι αναμφισβήτητα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και είναι αυτή η αιτία για την οποία πιέζουν να παραμείνει η ηγεσία και βουλευτές της στη φυλακή.

Η διαπραγμάτευση με στυγνούς απατεώνες που ρουφούν το αίμα του Λαού μας, απαιτεί -για να το πούμε σεμνά- καρύδια! Καρύδια, τα οποία δεν διαθέτει καμία ηγεσία κόμματος και κανένας ηγέτης, πλην ενός: εκείνου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Για όλους τους άλλους, οι τοκογλύφοι διαθέτουν ράμματα για τη γούνα τους, με αποτέλεσμα η υποτιθέμενη διαπραγμάτευση μετατρέπεται σε πανηγύρι.

Αντιθέτως, για τους Έλληνες Εθνικιστές τα «επιβαρυντικά» στοιχεία είναι «προκλητικές» ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φωτογραφίες του Κασιδιάρη με νόμιμο κυνηγετικό όπλο, τα βιβλία με τις αφιερώσεις του Χρήστου Παππά και ούτω καθ' εξής. Όπερ σημαίνει, πως οι διεθνείς απατεώνες δεν μπορούν να εκβιάσουν την Χρυσή Αυγή, μπορούν μόνο να απαιτούν από την αντεθνική κυβέρνηση να την κρατά παράνομα και αντισυνταγματικά στη φυλακή, ούτως ώστε να συνεχίζονται τα τερατώδη εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού μας.

Ο Χαρδούβελης εν κατακλείδι, υπήρξε ξεκάθαρος και συνάμα διαφωτιστικός για εκείνους που μπορούν να δουν πέρα από τις καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές φαιδρότητες: η μόνη δύναμη που μπορεί να τσακίσει τον τσαμπουκά των διεθνών τοκογλύφων είναι η Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας