Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αλβανικές αθλιότητες σε φιλικό αγώνα της Εθνικής: Καμία αντίδραση από το αντεθνικό κράτος

Νέα Αλβανική πρόκληση σε Ελληνικό έδαφος

Σε ευθεία πρόκληση προχώρησαν Αλβανοί κατά την διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας-Σερβίας που έγινε στην πόλη των Χανίων.
Κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Σερβίας, τρία παιδιά αλβανικής καταγωγής που ήταν παρατεταγμένα μπροστά από τους Σέρβους ποδοσφαιριστές, σχημάτισαν με τα χέρια τους το γνωστό σύμβολο που παραπέμπει στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό.

Μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται οι Αλβανοί την ελληνική φιλοξενία: Προσβολές και προκλήσεις μέσα στην χώρα που τους φιλοξενεί, ξέροντας βέβαια ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους κομματικούς εγκάθετους που έχουν αλώσει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι οποίοι ενώ ήταν γνώστες των πρόσφατων αλβανικών προκλήσεων, κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας στο Βελιγράδι, δεν φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, εκθέτοντας έτσι την Ελλάδα.

Στην φωτογραφία που αποκάλυψε το σερβικό portal Mondo, εμφανίζονται τρία παιδιά να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό, σήμα κατατεθέν του UCK, μπροστά από τους Σέρβους ποδοσφαιριστές.