Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ανθελληνική - ωμή πρόκληση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ που ζήτησε η πρώτη γλώσσα της "μειονότητας" να είναι τα.... τουρκικά!

Γράφει ο Αινείας

"Πρωτάκουστο", "προκλητικό" και άλλα τέτοια.... λεκτικά πυροτεχνήματα χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ για μια πρόταση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά την εκμάθηση της "τουρκικής γλώσσας" από τη "μειονότητα".


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσόφ, ένας εκ των βουλευτών που έχουν φωτογραφηθεί πολλάκις κάτω από τη σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης" και του Κεμάλ, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, ανέφερε τα εξής εξωπραγματικά:
 
"Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική......Σε κάθε περίπτωση η...
αναζήτηση εκπαιδευτικών λύσεων πρέπει να γίνει στη βάση της παραδοχής ότι η ορθή εκπαίδευση στη μητρική γλώσσα παρέχει τη δυνατότητα για την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει αναδιαμόρφωση και επικαιροποίηση των σπουδών, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση"

Κοινώς μέσα σε 5 σειρές ομολόγησε τα... πάντα!

Πρώτον ότι είναι... τουρκόσποροι - αφού η "μητρική γλώσσα είναι τα τούρκικα".

Δεύτερον ότι είναι θρασύτατοι και επιζητούν τα.... πάντα, ακόμη και να διδάσκονται ότι αυτοί ζητήσουν στην "πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση", χωρίς καμιά αντίδραση των.... ιθαγενών!

Υ.Γ
Επειδή αναρωτιούνται πολλοί δημοσιογράφοι... "Ο ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί αυτή την άποψη του βουλευτή;". Την απάντηση τη δίνουν οι συνιστώσες του, τα στελέχη και οι βουλευτές του που έχουν αναγνωρίσει ήδη την...."τουρκική μειονότητα".

Υ.Γ.2
Ο Λοβέρδος που τα άκουγε όλα αυτά τι έκανε;! Τίποτα φυσικά.... Εδώ θα φέρει τα αλβανικά στα σχολεία μας, χωρίς να υπάρχει ούτε καν.....μειονότητα. Στα "τούρκικα" θα κολλήσει;!

Ε, ρε Παππάς που σας χρειάζεται...Λίγη υπομονή....