Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥΣ!

Δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε τρεις ημέρες από την δίωξη κατά 24χρονου αστυνομικού γιατί ακούμπησε κάποιον φωτορεπόρτερ (της αριστεράς και της… προόδου) στα προχθεσινά επεισόδια και οι ψοφοδεξιοί «φίλοι των αστυνομικών» ετοιμάζουν νέες διώξεις! Ιδού και η προαναγγελία τους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ:
 
«Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από αναφορές σε ηλεκτρονικά μέσα για τραυματισμό δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που στιγμάτισαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές ευθύνες αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, 4.....
δημοσιογράφοι δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε στην πλάτη και ένας δημοσιογράφος έχει τραυματιστεί στο χέρι και στο γόνατο. Μάλιστα, δύο εξ αυτών πήγαν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς να κληθεί το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η υπόθεση όμως για την αστυνομία κρίνεται αρκετά σοβαρή και για αυτό το λόγο πέρα από την ένορκη διοικητική εξέταση, θα γίνει και προανάκριση από την Ασφάλεια».
 
Για να καταλάβουμε καλά: τέσσερις δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι τραυματίστηκαν (υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες). Εξ’ αυτών, οι δύο μόνο μετέβησαν μόνοι τους σε νοσοκομείο, προφανώς για την παροχή πρώτων βοηθειών, άρα τα τραύματά τους ήταν ελαφρά. Αλλά για τους ψοφοδεξιούς του ΠΡΟ-ΠΟ, η τρίχα πρέπει να γίνει… τριχιά, επειδή τα «θύματα» ανήκαν στην εκλεκτή καθεστωτική τάξη των δημοσιογράφων και δη της… αγίας αριστεράς!
 
Συμπέρασμα: αν οι αστυνομικοί έχουν τέτοιους «φίλους», τι τους θέλουν τους εχθρούς!