Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ψυχάρης προς Νουδούλα και Σύριζα: Συγκυβερνήστε εσείς για να οικονομάω εγώ!

Γράφει ο Αντίοχος

Το έχει γυρίσει τελευταία το έργο ο μέγας και πολύς (και πρώην κομμουνιστής…) Ψυχάρης κι από τυφλό όργανο των Σαμαροβενιζέλων, το παίζει… ουδέτερος και κάνει παιχνίδι και με τον Τσίπρα. Μάλιστα, για να δείξει ότι είναι πράγματι και με τους δύο, έγραψε χθες στη φυλλάδα του ένα φλογερό άρθρο υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας και ΣΥΡΙΖΑ.


Πιο συγκεκριμένα, καλεί “τα δυο κόμματα εξουσίας” όπως τα αποκαλεί “τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, να επιδείξουν ρεαλισμό ενόψει των δύσκολων εξελίξεων που έρχονται” και να συγκυβερνήσουν, υπενθυμίζοντάς τους πως αν δεν το πράξουν από μόνοι τους, μπορεί να απαιτηθεί από τους διεθνείς τους προστάτες: “Ας προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών. Και επειδή αόρατες δυνάμεις μπορούν ακόμη και να επιβάλουν το σενάριο του Μεγάλου Συνασπισμού, συνιστάται το… κρείττον σιγάν”.

Κι εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο Ψυχάρης! Διότι, την επομένη των εκλογών, αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση –που όπως φαίνεται δε θα υπάρξει, παρά το φούσκωμα του μπομπολομορφώματος από τις εταίρες δημοσκοπήσεων- τα αφεντικά… απ’ όξω (από την Αμέρικα) θα απαιτήσουν… πολιτικό γάμο, θέλουν δε θέλουν τα… νυφογάμπρια. Οπότε, ας είναι τουλάχιστον προετοιμασμένοι, να μην τους έρθει και… ξαφνικό!

Εθνικισμός.net