Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Ο αμερικανοτραφής Καμίνης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένας από τους βασικούς μοχλούς της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα, γι’ αυτό και στις εκλογές του Μαΐου έπεσαν πάνω του λυτοί και δεμένοι προκειμένου να επανεκλεγεί. Και όλα τα μεγάλα ΜΜΕ τον στήριξαν αναφανδόν, και η νουδούλα τον υποστήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, με τις δήθεν «ατυχείς επιλογές» που έκανε, και ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή του τύπου με το… καρότο, διότι αυτή ήταν η επιθυμία των διεθνών αφεντάδων. Και ως γνωστόν, κάθε επιθυμία των διεθνών αφεντάδων, είναι διαταγή για τις συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου… Έχουν, λοιπόν, ξεχωριστή σημασία οι.....
κατά καιρούς δηλώσεις του, οι οποίες δε γίνονται καθόλου τυχαία!


Έτσι, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, αυτό το όργανο των διεθνών αφεντάδων το ’ριξε στις… προβλέψεις για το μέλλον. Σίγουρα, όχι προσπαθώντας να παραστήσει το… μέντιουμ. Ιδού:
 
«Η χώρα πρέπει τα επόμενα χρόνια να πορευθεί μέσα από συνεργασίες. Οι συνεργασίες είναι αναπόφευκτες, πρώτον διότι το απαιτεί η πραγματικότητα και δεύτερον διότι μπορεί να το επιβάλλουν οι αριθμοί. Πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, διατηρώντας την πολιτική μας αυτονομία. Η Ιστορία έχει αποδείξει, με τον πιο τραγικό τρόπο, ότι είναι επιβεβλημένο να τολμήσουμε. Οι συναινέσεις θα γίνονται με ορατή την ευθύνη του καθενός, με επιμερισμένες και οριοθετημένες αρμοδιότητες. Μιλώντας με ορίζοντα πενταετίας, θα δούμε πολλά στερεότυπα να ανατρέπονται και πολλές συνεργασίες που δεν μπορούμε καν να φαντασθούμε».
 
Και βέβαια, ακόμα και ο πιο ηλίθιος χειροκροτητής των Σαμαροτσιπραίων, καταλαβαίνει ότι ο… μάγος Καμίνης αναφέρεται στη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται ολοταχώς!
 
(ΥΓ): Ίσως και με πρωθυπουργό «κοινής αποδοχής» τον… ίδιον!