Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σταθάκης(ΣΥΡΙΖΑ): "Θέλω η Γιάννα Αγγελοπούλου να μας χρηματοδοτήσει"

Εσχάτως μάθαμε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι.... ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί νιώθει... αντισυστημική, όπως και το κόμμα της Κουμουνδούρου!!


Το γεγονός αυτό οδήγησε τον... "αντισυστημικό" υπεύθυνο των Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκη, να πιάσει κουβέντα με άλλους βουλευτές στο καφενείο της Βουλής και να παραδεχθεί ότι...."θέλω για χρηματοδότη τη Γιάννα Αγγελοπούλου", όπως αποκαλύπτει παραπολιτικό σχόλιο γνωστής εφημερίδας.

Το στήριξε μάλιστα λέγοντας ότι "Η Γιάννα πρέπει να ....
γίνει μέλος μας...Τα μέλη μας συνεισφέρουν το 1/25 των εσόδων τους στο κόμμα!", για να τον.. προδώσει βέβαια στη συνέχει άλλος βουλευτής που ανέφερε πώς "Τα έχει δώσει ήδη..."!

1ον: Τι εννοούσε ο συνομιλητής του Σταθάκη ότι "τα έχει δώσει ήδη...". Η Γιάννα χρηματοδοτεί το ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως τα χρήματα αυτά να αποτελούν "μαύρα ταμεία";!

2ον: Τόσο "αντισυστημικό" κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει τη χρηματοδότηση του....κεφαλαίου για να κυβερνήσει.. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα βεβαίως, βεβαίως


3ον. Όλα αυτά τα είπε ο Σταθάκης γυρνώντας από την έδρα του "αντισυστημικού" ΔΝΤ όπου έκανε παρέμβαση για τους τρόπους αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης!
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ