Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησαν πάλι τα “παπαγαλάκια” τις ανοησίες περί “εκτός νόμου”

Γράφει ο Αντίοχος
 
Άρχισαν πάλι –εν όψει των εκλογών που έρχονται- τα κατάπτυστα καθεστωτικά ΜΜΕ τα υπονοούμενα, ότι μετά το πόρισμα του «Παναθηναϊκάκια» Ντογιάκου μπορεί η Χρυσή Αυγή να κηρυχθεί… παράνομη, να μην της επιτραπεί να συμμετάσχει στις εκλογές και τα ρέστα.


Επ’ αυτών των βρωμερών διαδόσεων, εκπορευόμενων από τα σκοτεινά υπόγεια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, έχω να παρατηρήσω τα κάτωθι:

1ον) Δεν υπάρχει στην Ελλάδα κανένας τρόπος (π.χ. από συνταγματικό δικαστήριο – εδώ δεν υπάρχει
τέτοιο πράμα) να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου.

2ον) Σε κάθε περίπτωση, για να χαρακτηριστεί ένα κόμμα «εγκληματική οργάνωση», δεν αρκεί μια οποιαδήποτε πρόταση εισαγγελέα (έστω και «υποχείριου του Σαμαρά», όπως χαρακτήρισε τον Ντογιάκο ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνομιλία του με τον Η. Κασιδιάρη…), αλλά ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδικαστική απόφαση (η οποία, ακόμα κι αν υπάρξει, θα πάρει πολλά χρόνια…).

3ον) Ακόμα κι αν υπήρχε η σκέψη να επιχειρήσει η χουντάρα να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών με κάποιον άλλο τρόπο, κάτι τέτοιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συμβεί, γιατί θα ανατρέψει το όλο πολιτικό σκηνικό. Εννοώ, ότι ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να στραφούν στη νουδούλα. Επιπλέον, πολλοί για εκδίκηση θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντάς του την αυτοδυναμία! Και την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τη θέλουν –για πολλούς λόγους- ούτε το σύστημα, αλλά ούτε και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ (διότι η μη αυτοδυναμία και η συγκυβέρνησή του με άλλα κόμματα, θα είναι το καλύτερο άλλοθί του για να μη… σκίσει το Μνημόνιο και να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική!

Μην τσιμπάτε, λοιπόν, στα παραμύθια τους! Τα λένε για να μας σπάσουν το ηθικό και να στρέψουν αλλού όσους εξετάζουν την περίπτωση να μας ψηφίσουν, αλλά δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα!

Εθνικισμός