Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Και όμως η Χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά είναι κάπου στις πρώτες θέσεις... Όχι στην Οικονομία βεβαίως αλλά στο...μίσος και την οργή που θρέφουν για αυτή οι Έλληνες πολίτες!

Έγινε πραγματικότητα το όνειρο των δικτατόρων του μνημονίου, αφού πλέον η κυβέρνηση τους κατατάσσεται στην ίδια θέση με τριτοκοσμικές δικτατορίες.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά σε δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup, που υπολογίζει την αποδοχή που απολαμβάνει μία κυβέρνηση στην χώρα της.

Η σαμαρική δικτατορία παίρνει μετά βίας 14%, ερχόμενη κατά πολύ πίσω από την  κυβέρνηση του Πακιστάν που παίρνει 18% και περνάει ίσα – ίσα την κυβέρνηση της Βουλγαρίας που παίρνει 13%. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πάντα λέγαμε, ότι.....
δηλαδή ο Σαμαράς και Βενιζέλος υποστηρίζονται από μία ισχνή μειοψηφία διαπλεκόμενων και φοβικών.

Και επειδή πολλοί θα πουν ότι η αποδοχή της κυβέρνησης «θα ανέβει», τώρα που «βγαίνουμε από το μνημόνιο», ας δούμε άλλο ένα στοιχείο, την έκθεση της S&P Capital IQ για το γ' τρίμηνο του 2014, σχετικά με την πιθανότητα χρεοκοπίας. Εκεί η Ελλάδα χάνει το «βάθρο» για πολύ λίγο, αφού ερχόμαστε τέταρτοι παγκοσμίως! Συγκεκριμένα πρώτη έρχεται η Βενεζουέλα με 65,8% πιθανότητα χρεοκοπίας, δεύτερη η Ουκρανία με 59%, τρίτο το Πακιστάν με 40,1% και τέταρτη η Ελλάδα με 38,7%. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η οικονομία του Ιράκ (!) και της Τυνησίας, συγκριτικά με την Ελλάδα.
 
Στις σχετικές λίστες δεν υπάρχει, βέβαια, με εντολή Σαμαρά η Βόρειος Κορέα, αφού ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση με το ίνδαλμά του.