Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ψινάκης για Μπουτάρη..."Εισαί θεά αγάπη μου.. Είσαι ο πιο ροκ Δήμαρχος"

Με αφορμή τον Μαραθώνιο που διενεργείται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, ανάμεσα σε αυτές και η Θεσσαλονίκη είχαμε μια.... συνάντηση "γιγάντων"!


Η συνάντηση μεταξύ Μπουτάρη και Ψινάκη έμοιαζε βγαλμένη από εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αλλά στην Ελλάδα του 2014, με 7000 αυτοκτονίες από το μνημόνιο και την πνευματική σκλαβιά - με αντίστοιχη οριοθέτηση του Αξιακού Συστήματος - από τα ΜΜΕ των "νταβατζήδων" - πλουτοκρατών, είναι μια συνάντηση... Δημάρχων.

Ο Μπουτάρης, που προσφάτως δήλωσε σε συνέντευξη ότι κάθε τατουάζ που κάνει συμβολίζει μια προσωπική/συναισθηματική στιγμή της ψυχοσύνθεσής του και εκμυστηρεύτηκε ότι το επόμενο τατουάζ του θα είναι μια.... γοργόνα!, προσκάλεσε τον Ηλία Ψινάκη για κηρύξει την έναρξη του Μαραθωνίου στην συμπρωτεύουσα... Το γιατί αφήνουμε να μας το απαντήσει:
"Με πήρε χθες ο συνάδελφος Ηλίας Ψινάκης και μου είπε, φίλε - πρέπει να υπολογίσετε ότι τον Ηλία δεν τον γνώρισα χθες - δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι ο δήμαρχος του Μαραθώνα. Κι έτσι ήρθε"

Τα πιο σουρεαλιστικά όμως ακολούθησαν αργότερα βέβαια με....
τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις από τις..."κουκλίτσες" όπως θα έλεγε ο Η. Ψινάκης.
"Εισαι 'θεά' αγάπη μου...Είσαι ο πιο ροκ Δήμαρχος και μακάρι να τον είχαμε και εμείς στην Αθήνα" είπε ο Ψινάκης και συνέχισε απτόητος:
"Τον συμβουλεύτηκα πριν βάλω για Δήμαρχος και για τις κινήσεις μου πριν τις εκλογές", δίνοντας και τη χαριστική βολή στον... ορθολογισμό και το θυμικό του Έλληνα ψηφοφόρου που τους ανέδειξε δημάρχους!

Εσύ που διαβάζεις αυτή την είδηση και... γελάς, ενδεχομένως δεν έχεις καταλάβει ότι το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα πιο ευκρινή γεγονότα που αποδεικνύουν πόσο έχει βαλτώσει η πνευματικότητα και η ηθική των Ελλήνων. Της "ωραιότερης, γοητευτικότερης και τελειότερης από όλες τις άλλες φυλές", κατά Νίτσε.

Είναι χρέος σου να αντισταθείς..
Είναι καθήκον σου να αντεπιτεθείς σε αυτούς που σε έριξαν στον ωκεανό του... τίποτα και ως άλλος Οδυσσέας, όπως προστάζει το αρχέτυπο σου, να βρεις την Ιθάκη σου ανεβαίνοντας στην τριήρη της Χρυσής Αυγής.