Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κύμα γέλιου αλλά και οργή έχει προκαλέσει η απαράδεκτη πρόταση Ντογιάκου - Δείτε σχόλια αναγνωστών από ενημερωτικές ιστοσελίδες

Πολύ γέλιο στον απλό κοσμάκη και πολύ οργή στους νομικούς και τους δικαστές προκάλεσε η «πρόταση Ντογιάκου», που εξευτελίζει για άλλη μία φορά το θεσμό της Δικαιοσύνης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά συμφέροντα της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.


Ο κόσμος έχει εξοργιστεί από τα στημένα δημοσιεύματα του αργυρώνητου Τύπου και αποδομεί σε σειρά σχολίων το γελοίο αυτό «δικόγραφο». Όσο κι αν οι διαχειριστές των εν λόγω συστημικών ιστοσελίδων προσπαθούν να σβήσουν τα σχόλια του κόσμου, η καταιγίδα δεν λέει να κοπάσει, αφού ακόμα και αριστεροί αντιδρούν σφόδρα στην μεθόδευση αυτή.

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε συστημικές ιστοσελίδες:...


Δυστυχώς το πόρισμα Ντογιάκου είναι μια έκθεση ιδεών, που δεν υπάρχουν στοιχειά αποδείξεις για καμιά έκνομη ενεργεία.... πχ γραφεί ότι «είχαν όπλα και πυρομαχικά ανεξαρτήτως αν δεν βρεθήκαν»... Άκουσον Άκουσον… Είχαν όπλα και πυρομαχικά ανεξαρτήτως αν δεν βρεθήκαν… Λέει ότι έκαναν εγκλήματα χωρίς να αναφέρει ούτε ένα. Με αυτές τις αρλούμπες που γραφεί δεν γίνεται να καταδικαστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο λαός βλέποντας ότι έχουν δίκιο και ότι οι κλέφτες και τα λαμογια τους κυνηγανε για να γλυτώσουν την φυλακή θα ταχθεί στο πλευρό τους. ΥΓ. Η μεταπολίτευση με τα κόμματα της ρεμούλας αφού έκλεψαν αφού ρήμαξαν την Ελλάδα φεύγουν και αφήνουν πίσω τους αποκαΐδια.

Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τη ΧΑ, το όλο θέμα με το δικαστοσήριαλ μοιάζει με βραζιλιάνικη φτωχοπαραγωγή. "Μου είπαν", "άκουσα", "νομίζω". Όλα μεχρι τώρα είναι λόγια του αέρα. Πραγματικά στοιχεία δεν υπάρχουν ή είναι τέτοια που δεν θα υπάρξει καμία καταδίκη. Πιο πολύ μοιάζει με κουτσομπολιό παρά με δικαστική έρευνα. Νόμιζαν ότι ήταν Σπαρτιάτες, είχαν πίστη στον αρχηγό κλπ, τα οποία πιο πολύ μοιάζουν με φλιτζάνι καφετζούς παρά με δικαστική έρευνα. Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε - ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - πόσο κόστισε μέχρι τώρα αυτή η έρευνα. Πόσα εκατομμύρια ευρώ. Και πόσο θα κοστίσει ακόμα. Εάν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ναι, βάλτε τους μέσα. Αλλά εάν είναι να πληρώνουμε δικαστική καφετζού τότε το πρόβλημα είναι αλλού. Κάθε λίγο, κάθε φορά και άλλος δικαστής, βγάζει στα ΜΜΕ ένα άλλο επεισόδιο του σήριαλ. Λες και μοιράζουν τη δόξα των ΜΜΕ, λες και λένε "εσένα σε είπαν τα ΜΜΕ, τώρα θα ακουστώ και εγώ". Από την άλλη, όλο και περισσότερες φωνές μιλάνε για υποψηφιότητα Ντογιάκου στις εκλογές. Ότι και να είναι ή κάντε δίκη και τελειώνουν όλα ή το τραβάτε (με λεφτά από τους φόρους μας) και ξεφτιλιζόσαστε κάθε μέρα με το σήριαλ Χρυσή Αυγή.

"...Ουδείς εκ των Βουλευτών του ως άνω πολιτικού κόμματος, είναι σε θέση να ισχυριστεί ευπροσώπως και με πειστικότητα ότι ήταν ανυποψίαστος για τις εγκληματικές πράξεις , οι οποίες εξακολουθητικά και επί μακρό χρονικό διάστημα διαπράττονταν εξ ονόματος και για λογαριασμό του κόμματος στο οποίο ανήκει, σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων και σε βάρος αλλοδαπών..." Πρόκειται για την πλέον ... ατεκμηρίωτη εισαγγελική πρόταση - κυριολεκτικά έκθεση ιδεών - που διάβασα ως τώρα. Με εικασίες, με "προφανώς", με "πρέπει" κ.λ.π. δεν παραπέμπονται πολίτες. Αν το Συμβούλιο έχει "τσαγανό" πρέπει να την στείλει εκεί που της αξίζει. Όσο για την περικοπή της εισαγγελικής πρότασης: "...συνειδητά επιδιώκουν να απαξιώσουν το Κοινοβούλιο, τους θεσμούς και τις αρχές του Κράτους....", ας ρίξει μια ματιά ο κ. Εισαγγελέας στα αίσχη των εκατέρωθεν καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών, για τηλεφωνικές εντολές προς εξυπηρέτηση των ισχυρών του χρήματος και ας ισχυριστεί, αν μπορεί, "ευπροσώπως" ότι αυτό το αίσχος που βιώνουμε αυτές τις μέρες δεν είναι "απαξίωση του Κοινοβουλίου, των θεσμών και των αρχών του κράτους".
Κλασικός αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από το κραχ του ΧΑΑ (σήμερα έπεσε μόνο 2,22%) των συστημικών μιντιακών μέσων ( που τα "παίρνουν" από την κυβέρνηση) με Αλαμουντίν, Αμφίπολη και χρυσαυγειάδα Ντογιάκου!

Παναγία μου είναι δυνατόν, τι γράφει αυτός; Βάζει την υπογραφή του κιόλας; Ο γιος μου που είναι στην α' γυμνασίου θα τα έγραφε πιο εμπεριστατωμένα! Θα τους συμπαθήσουμε στο τέλος αυτούς τους Χρυσαυγίτες....

Ακραίο δικαστικό πραξικόπημα λαμβάνει χώρα σε μια κατ΄ επίφαση δημοκρατική χώρα καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Ι. Ντογιάκος με μια προσβλητική απόφαση εις βάρος της δημοκρατίας και προφανώς εξυπηρετώντας πολιτικά σχέδια και συμφέροντα έλαβε μια πρωτοφανή απόφαση, μια απαράδεκτη, αντισυνταγματική και προσβλητική απόφαση να παραπέμψει σε δίκη όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Ωραία τα λέει ο Ντογιάκος: σε απλά Ελληνικά ΑΛΛΑ και σε ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές. Χρησιμοποιεί γλώσσα μυθιστορήματος το οποίο πάσχει από λεπτομέρειες και αποδείξεις. Δεν κατονομάζει γιατί οι πράξεις είναι εγκληματικές. Και οπωσδήποτε όπως ο κάθε κοκοβιός αυτομάτως εμπλέκει την ηγεσία του κόμματος. Μήπως είναι και αυτός κάποιος μπάτσος μιας άλλης παράταξης, ελεεινής πλευράς που άφησαν το αμπέλι ξεφραγο και μπαίνω βγαίνει οποιος θέλει. Τονίζει: «Ασφαλώς η τυπική αναγνώριση της μέχρι τότε εγκληματικής οργάνωσης ως πολιτικό κόμμα δεν αναιρεί ούτε θεραπεύει τον αξιόποινο χαρακτήρα των εγκληματικών πράξεών του» Χωρίς δική, καταδίκασε ολόκληρο το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.... ΟΙ 3 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;; .....ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ

700 σελίδες μπαρουφολογίας. Επίσης γιατί παραπέμπονται μόνο οι βουλευτές; Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν είναι μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» επειδή δεν εκλέχτηκαν; Τώρα πώς νοείται εγκληματική οργάνωση με 18 διευθυντές με όπλα δηλωμένα και καθαρά σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε σε αυτά η αστυνομία ένας Ντογιακος ξέρει.

Το ΣΔΟΕ στην ΧΑ δεν βρήκε τίποτα, άραγε αν πάει στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα βρει κάτι; Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ιντερνετ για την δολοφονία του πακιστανού στα Πετράλωνα υπάρχει απόφαση – βούλευμα αν κατάλαβα καλά που λέει ότι οι κατηγορούμενοι δεν ανήκουν στην Χρυσή Αυγή.
Πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει την προπαγάνδα σας και τα ψέματά σας. Οι νομικοί της Χώρας (δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς και οι σύλλογοι αυτών) οφείλουν να προστατεύουν τον λαό από όλα όσα συμβαίνουν. Δυστυχώς όμως είτε οι ίδιοι ελέγχονται από το σύστημα, είτε φοβούνται να τα βάλουν με αυτό. Ο φόβος όμως μόνο στην υποδούλωση και στην καταστροφή οδηγεί. Οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική.

Παιδιά που έχει βγάλει τη Νομική ο Ντογιάκος; Στην Γουαδελούπη; Γελάει όλος ο νομικός κόσμος της Ελλάδας με τα γελοιωδέστατα που γράφει στην πρότασή του. Είναι πραγματικά απίστευτο!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ!!!!!! ”στο σπίτι ενός από τους δράστες της δολοφονίας του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα βρέθηκε ένα μπαστούνι του μπειζμπολ και από τη στιγμή που ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε κατάστημα που πουλούσε και μπαστούνια του μπέιζμπολ, αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είναι μέλος της Χρυσής Αυγής!” Εντωμεταξύ έχει βγει από τον Ιανουάριο απαλλακτικό βούλευμα Εφετών το οποίο λέει πως οι δολοφόνοι του Λουκμάν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ΧΑ, όμως ο Ντογιάκος συνεχίζει να λέει μπούρδες αδιαφορώντας για το βούλευμα...

Βέβαια όλα εξηγούνται. 300-18=282:5×3=169 αν δεν καταλάβατε καλά. Η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί πανηγυρικά γιατί εάν αυτά που γράφει ο Ντογιάκος στέκουν νομικά κατά τη γνώμη του, τότε δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει σπουδάσει νομικά στην Ελλάδα αλλά μπακάλικα στην Ονδούρα. Πραγματικά γελάει όλος ο νομικός κόσμος!

Σε τι διαφέρει αυτό που γίνεται σήμερα, με τις διώξεις εναντίον του ΚΚΕ και των αριστερών; Από πότε αναγνωρίζουμε συλλογική ευθύνη σε πολιτικό κόμμα χωρίς ταυτοποίηση κατηγοριών και απόδειξη συμμετοχής σε αξιόποινες πράξεις; Χάθηκε το μέτρο εντελώς.

Εγώ έχω μια απορία γιατί όποτε η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο τσουπ ξεπετάγεται μια χρυσαυγιάδα; Το βράδυ όλα τα κανάλια θα ασχολούνται μόνο με την Χρυσή Αυγή. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ιντερνετ για την δολοφονία του πακιστανού στα Πετράλωνα υπάρχει απόφαση – βούλευμα αν κατάλαβα καλά που λέει ότι οι κατηγορούμενοι δεν ανήκουν στην Χρυσή Αυγή. Απίθανα πράγματα σε μια απίθανη χώρα.

Δημοκρατία αλά καρτ όταν βολεύει εμάς και τους κολλητούς μας είμαστε δημοκρατία μέχρι τα μπούνια, όταν δεν βολεύει  τότε έχουμε χούντα και απολυταρχία. Καμιά έκπληξη φυσικά όλοι ξέρουμε το επίπεδο της ελληνικής "δικαιοσύνης".