Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ευτελισμός της Δικαιοσύνης: Διαρροή στοιχείων της δικογραφίας με υπογραφή Ντογιάκου!

Η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί στην Ελλάδα της Χούντας Σαμαρά έχουν πλήρως εξευτελιστεί από επίορκους λειτουργούς. Αυτό αποδεικνύεται και από το χθεσινό άρθρο της Ελευθερίας Κόλλια στο "Κυριακάτικο Βήμα".

 
Στο εν λόγω ρεπορτάζ με τίτλο: "Αυτός που θέλουν να κρεμάσουν οι σκληροί της Χρυσής Αυγής" αναφέρεται σε μια επώνυμη επιστολή, την οποία έχει στην διάθεσή του το "Βήμα" και στην οποία οικογένεια προφυλακισμένου, ο οποίος φέρεται ως μέλος της Χρυσής Αυγής, εξαπολύει βέλη εναντίον του εισαγγελέα Ντογιάκου.

Το πρώτο που πρέπει να επισημανθεί είναι η απελπισία στην οποία έχουν έρθει οι συγγενείς του εν λόγω προφυλακισμένου. Σε ένα ευνομούμενο κράτος ο πολίτης έχει εμπιστοσύνη στην Πολιτεία και τους θεσμούς. Στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής όμως Σύνταγμα, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη έχουν καταλυθεί από επίορκους λειτουργούς και αθώοι άνθρωποι που είτε έχουν είτε δεν έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία. Η εν λόγω επιστολή της οικογενείας προς τον Ντογιάκο δείχνει ακριβώς αυτήν την απόγνωση και την παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς.

Το δεύτερο και σημαντικότερο που αποδεικνύεται όμως από το εν λόγω άρθρο είναι η διαρροή προανακριτικού υλικού με υπογραφή Ντογιάκου. Όπως φαίνεται και από την επιστολή που δημοσιεύει το "Βήμα", το εν λόγω έγγραφο έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου (391) και έχει ζητηθεί από τον Ντογιάκο να συσχετισθεί στην οικεία δικογραφία στις 22/10/2014. Το συγκεκριμένο όμως έγγραφο δεν έχει διανεμηθεί στους δικηγόρους που ασχολούνται με την υπόθεση, οι οποίοι για πολλοστή φορά βλέπουν στοιχεία της δικογραφίας στον Τύπο.

Καθώς φαίνεται ο Εισαγγελέας Ντογιάκος έκρινε ανούσιο να δημοσιοποιήσει με θεσμικό τρόπο μέσω του προϊσταμένου του Εφετείου ή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την δήθεν "απειλή", αλλά επέλεξε να δώσει ένα ακόμη αποκλειστικό στο "Βήμα" παραβιάζοντας το απόρρητο της διαδικασίας.

Δίχως καμία αμφισβήτηση και με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ πια αποδεικνύεται πώς και ποιος διαρρέει προανακριτικό υλικό, ευτελίζοντας έτσι την Δικαιοσύνη. Επιπλέον, αποδεικνύεται η διαπλοκή του Εισαγγελέα Ντογιάκου με εκδοτικά και αμιγώς πολιτικά συμφέροντα.Είναι πασιφανές πως ένας δικαστικός λειτουργός που ενεργεί με τέτοιο τρόπο δεν είναι και δεν μπορεί να είναι αμερόληπτος!
Όλες αυτές οι παρανομίες και η μεθοδευμένη σκευωρία της Χρυσής Αυγής θα αναδειχθούν παγκοσμίως σε ζωντανή μετάδοση αν και όποτε γίνει η δίκη!