Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γ. Αγγελοπούλου: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι... 'αντισύστημα' και εγώ το ίδιο... Θα τον ψηφίσω"

Ένας, ένας οι...."αντισυστημικοί" δηλώνουν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τον Mr. Alexis Tsipras στις επικείμενες εθνικές εκλογές δίνοντάς του το απαραίτητο άλλοθι για να αλλάξει τα... πάντα και να μετουσιώσει τις ελπίδες του λαού για διάλυση του σαθρού πολιτικού - οικονομικού συστήματος διαφθοράς εν μέσω μεγαφώνων και ταμπούρλων, ως αν νέος.....Λένιν.


Σειρά αυτή τη φορά να δηλώσει καταγοητευμένη με το "νέο ΣΥΡΙΖΑ" είχε η.... Μητέρα Τερέζα. Φυσικά αστειευόμαστε. Η γυναίκα που αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ του Mr. Alexis ήταν η άλλοτε κραταιά των Olympic Games, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τι είπε η νυν πρέσβειρα της Ελλάδος από το Υπουργείο Εξωτερικών, πρώην ιδιοκτήτρια ΜΜΕ και υπεύθυνη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004:

Ότι "δε γουστάρει το σύστημα και είναι με το... αντισύστημα" αναφερόμενη στο πολιτικοοικονομικό και mediaκό κατεστημένο που διοικεί αυτή τη στιγμή τη Χώρα. Μιλώντας στην "Καθημερινή" - στα πλαίσια της... αντισυστημικότητας επιλέχθηκε και η συγκεκριμένη εφημερίδα - τόνισε ότι.....
της αρέσει να παρακολουθεί τα...νέα κόμματα που γεννιούνται και εναντιώνονται στο καθεστώς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Alexis για την κα. Αγγελοπούλου μετουσιώνει το..."αντισύστημα" που ονειρεύεται και με μανία θα το... στηρίξει στις επόμενες εκλογές για να πάει κόντρα στο..σύστημα!
Το πιο υπέροχο όλων είναι στον ίδιο κουβά (από σκ@τ@;) τοποθετεί και τον άλλο "αντισυστημικό" Θεοδωράκη που τη σαγηνεύει με αυτά που λέει με τους τηλεβόες και με το σακίδιο στον ώμο, καθώς λογικά της θυμίζει τα δύσκολα χρόνια που διάβαινε τις Άλπεις, διωκόμενη από το.... σύστημα, για να διαλέξει ποιό θέρετρο έχει καλύτερη θέα και κρουασάν βελγικής πραλίνας, για να παρέχει στο μικρό Παναγιώτη λίγη... χαρά, θαλπωρή και αναμνήσεις, διαβάζοντάς του.. Μάρξ λίγο πριν κοιμηθεί και μεγαλώνοντάς τον με "αξιές" και "ιδανικά" που τον κάνουν σήμερα έναν εκ των πιο..."αντισυστημικών" οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ!

Για να... καθησυχάσει βέβαια και τους..φίλους της στη Ζυρίχη και τις Βρυξέλλες είπε ότι "κανείς δε χρειάζεται να φοβάται το ΣΥΡΙΖΑ". Τώρα αν σας ακούγεται λίγο αντιφατικό με την "αντισυστημικότητα" δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον Τσίπρα που πήγε στην Ευρωπαϊκή Λέσχη Bilderberg για να πάρει την έγκριση και τους Δραγασάκη/Σταθάκη που γίνονται δεκτοί μετά βαΐων και κλάδων από τις οικονομικές ολιγαρχίες και το ΔΝΤ!.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:
Ελπίζω σε οτιδήποτε είναι νέο και κινεί τα πράγματα προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που υπάρχει τώρα και η οποία δεν είναι καλή. Οι άνθρωποι αυτής της χώρας βλέπουν πώς τους συμπεριφέρεται το πολύπλοκο πολιτικό-μιντιακό-επιχειρηματικό σύστημα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Οτιδήποτε τέτοιο νέο θα πίστευε ο κόσμος ότι μπορεί να κινήσει τα πράγματα διαφορετικά, ναι, θα το ψήφιζα. Θα ψήφιζα για να έρθει αυτό το νέο.....Στον Τσίπρα βλέπω έναν νέο άνθρωπο που μιλά με τρόπο ο οποίος προσπαθεί να προσεγγίσει αυτό που εγώ λέω το "αντισύστημα""

Από τα παραπάνω διαπιστώνετε ότι ο "λαός" είναι με τον...ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν. Αναμένουμε "αντιστυμική" δήλωση στήριξης και από τον "σύντροφο" Μαρινάκη εντός των προσεχών ημερών.

Οι φήμες που θέλουν να προμηθεύονται οι "σύντροφοι" σαμπάνιες Moet για να δημιουργούν τις νέες "αντισυστημικές" μολότοφ στα πρότυπα της "αντισυστημικότητας" της Γιάννας κρίνονται ως απολύτως ακριβείς...

Υ.Γ.
Η "Αριστερά" των Βορείων Προαστίων που γεννά.... τρομοκράτες/δολοφόνους και καπιταλιστές/πλουτοκράτες είναι το...σύστημα ενάντια στο... σύστημα που έχει δημιουργηθεί λεπτομερώς από τον...Αιώνιο Δυνάστη για να συνεχίσει την τυραννία του ενάντια στις ορμές και τη θέληση του Λαού.