Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΣΦΟΥΝΤΗΔΩΝ ΤΟΥ… ΞΩΠΟΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος. 

Βόμβα στα θεμέλια της Δίκης του Αιώνα, πάνε να βάλουν τα σαμαρόσκυλα πριν καν ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, «διαρρέονται πληροφορίες ότι οι λεγόμενοι «προστατευόμενοι μάρτυρες» δε θα παραστούν στη δίκη (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να μη φαίνονται – λες και δεν τους ξέρουμε…), παρά μόνον θα διαβαστούν οι αρχικές καταθέσεις τους (για τις σφαγές των αμνοεριφίων κ.τ.λ.)!
 
 
Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του capital.gr:
 
«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα “προστατευθούν” στη δίκη της ΧΑ;
Θέμα νομικής και ηθικής τάξης αναμένεται να εγερθεί σε περίπτωση που......
γίνουν πράξη οι πληροφορίες που φέρουν τις διωκτικές αρχές, έτοιμες να «προστατεύσουν» τους  πέντε προστατευόμενους μάρτυρες και να μην τους καλέσουν να καταθέσουν μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και να υποστούν το βάσανο των ερωτήσεων της υπεράσπισης».
 
Και βέβαια, είναι προφανές ακόμα και στις… πάπιες αυτού του τόπου, ότι οι συγκεκριμένοι επίστρατοι του καθεστώτος ψευδομάρτυρες, είναι μεγάλα ΣΟΥΡΓΕΛΑ, και αν εμφανιστούν στη δίκη και αναγκαστούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των συνηγόρων, θα πέσουνε από τα πρώτα πέντε λεπτά τα… ροζ κυλοτάκια της σκευωρίας του βρωμερού καθεστώτος! Από την άλλη, αν τελικά τολμήσουν οι σκατοσφούντηδες του… ξώπορτου και δεν τους εμφανίσουν, θα υποστούν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Μπρος ξεφτίλα-πίσω ξεφτίλα! Αλλά, ο ξεφτιλισμένος την ξεφτίλα δεν τη φοβάται!
 
(ΥΓ) 1: Θέλω να υπενθυμίσω, ότι προ διμήνου περίπου, κυκλοφόρησε «διαρροή», ότι οι ψευδομάρτυρες θα καταθέσουν από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της… ΓΑΔΑ (μέσω… skype!!!), τάχατες για λόγους… ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, ήθελαν να βάλουν στη θέση τους δασκαλεμένους δικηγόρους, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με κάποια αξιοπρέπεια στις αναμενόμενες καταιγιστικές ερωτήσεις της υπεράσπισης. Αλλά, επειδή φοβήθηκαν μήπως αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ εμφανιστούν σε καμιά… καφετέρια την ώρα που υποτίθεται πως θα καταθέτουν στη δίκη και βιντεοσκοπηθούν, έκαναν πίσω.
 
(ΥΓ) 2: Σε κάθε περίπτωση, η Δίκη του Αιώνα θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ του σάπιου καθεστώτος!