Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης

Ο βρώμικος πόλεμος αντεθνικού Κράτους και Παρακράτους εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιβεβαιώνει πως οι Έλληνες Εθνικιστές αυξάνουν την επιρροή τους στη βαριά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία παρά την βομβαρδιστική προπαγάνδα των στρατευμένων δημοσιογράφων και των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων που εκείνοι υπηρετούν.


Την ώρα που η ελληνική οικογένεια ισοπεδώνεται οικονομικά, ενώ η ελληνική επιχείρηση βάζει λουκέτο ανίκανη ν' ανταπεξέλθει στα φοροεισπρακτικά μέτρα της Χούντας του Μνημονίου, τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης επιμένουν να χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή τα δεινά του τόπου.

Ποιος όμως μπορεί πλέον να τους πιστέψει ή καλύτερα, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να πείσει τον εαυτό του πως οι νταβατζήδες της ενημέρωσης έχουν δίκιο;

Με έναν θλιβερό πρωθυπουργό να διακηρύσσει με μεγαλοπρέπεια κάθε μήνα την έξοδο της Ελλάδος από το Μνημόνιο και μ' έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαβαίνει με γοργό βηματισμό την γέφυρα που οδηγεί στο στρατόπεδο των μνημονιακών δυνάμεων, καθίσταται σαφές πως το αμέσως προσεχές διάστημα το Κίνημα καλείται να διαδραματίσει έναν σαφώς αναβαθμισμένο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Κυρίως όμως, καλείται να υποδεχτεί ένα κύμα βαθύτατης δυσαρέσκειας του Λαού, κύμα το οποίο θα προκληθεί από την συνειδητοποίηση εκ μέρους των Ελλήνων πως ο Σύριζα τους εξαπάτησε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Ελληνικός Λαός επιμένει να αυταπατάται. Το έργο της Χρυσής Αυγής δεν είναι να απαιτήσει την λαϊκή στήριξη, αλλά αντίθετα να την κερδίσει. Αφού λοιπόν ο Λαός μας επιθυμεί να βιώσει όλο το δράμα, από την αρχή μέχρι το τέλος του, τότε είναι δικαίωμά του.

Με πολύ απλά λόγια, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα ικετέψει με στόχο την πρόσκαιρη εκλογική δικαίωση. Οφείλουμε να κοιτούμε μακροπρόθεσμα και μακροπρόθεσμος στόχος είναι η συνειδητοποίηση από μέρους του Λαού μας πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον μοναδικό αυθεντικό εκπρόσωπο των συμφερόντων και των δικαίων του.

Συνεπώς, είναι μοιραίο πολιτικό λάθος να προσαρμόζεται το Κίνημα στις απαιτήσεις των αστών. Αντιθέτως, η αναγκαιότητα των καιρών επιβάλλει την απαρέγκλιτη προπαγάνδιση των πολιτικών μας θέσεων με θρησκευτική ευλάβεια και προσήλωση στο σκοπό.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν επαιτεί ψήφους, απαιτεί την έγερση του Ελληνικού Λαού προς διεκδίκηση της Τιμής, της Αξιοπρέπειας και της Ελευθερίας του!

Η φράση του Αρχηγού, «η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας», έχει αυτό ακριβώς το νόημα. Οι σημαίες ευκαιρίας δεν έχουν θέση στο Κίνημα, διότι οι μόνες Σημαίες που κυματίζουν είναι εκείνες του αδιάκοπου Πολιτικού Αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης.

Τον Πολιτικό Αγώνα εξάλλου, δίνουν εκείνοι που μετέχουν των πολιτικών δραστηριοτήτων των Τοπικών Οργανώσεων και όχι εκείνοι οι οποίοι μαλώνουν με τις τηλεοράσεις τους, στην ασφάλεια του καναπέ τους.

Περιφρονήστε Σύντροφοι τις Σειρήνες της μετριοπάθειας και της αστικοποίησης και διαφυλάξτε με πείσμα και φανατισμό τον Λαϊκό και Εθνικιστικό χαρακτήρα του Κινήματος! Η Νίκη της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας καθίσταται αναπόφευκτη όχι μέσω του συμβιβασμού αλλά δια της καθολικής αντιπαράθεσης με το Καθεστώς των διεφθαρμένων!

Ευάγγελος Καρακώστας