Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ – ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

Όταν η Χρυσή Αυγή μπήκε θριαμβευτικά στη βουλή και στο λαό, είχαμε υποσχεθεί στον κόσμο που μας ψήφισε, ότι δε θα αφήναμε σε χλωρό κλαρί τις συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ότι θα σπάζαμε όλα τα ταμπού!



Έτσι, ήρθε η ώρα να μπει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στη «φωλιά του κούκου», εκεί που –με την ανοχή των ψοφοδεξιών ρεταλιών- κυριαρχούν απόλυτα οι.....
ινστρούχτορες του μαρξισμού (παριστάνοντας τους εκπαιδευτικούς…) και δηλητηριάζουν με αντεθνικό, μαρξιστικό και νεοταξίτικο αφιόνι τις ψυχές των νέων παιδιών. Στην εκπαίδευση! 

Ιδρύθηκε, λοιπόν, το «Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών», με αποστολή τη συντριβή της μνημονιακής και μαρξιστικής λαίλαπας από την εκπαίδευση.
 
Και δεν άργησαν να ’ρθουν οι πρώτες λυσσασμένες αντιδράσεις των νοσταλγών του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Πολ-Ποτ και όλων των στυγερών δολοφόνων του παγκόσμιου μπολσεβικισμού, που τώρα έχουν μεταβληθεί σε ενεργούμενα του αμερικανοσιωνιστικού κοσμοπολιτισμού, της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης». Και τι ζητούν οι υπεύθυνοι που τα παιδιά μας μένουν αγράμματα και αστοιχείωτα (ξέρουν όμως απόξω τα τραγούδια του Λοΐζου και του Θεοδωράκη και κάθε λεπτομέρεια για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο…); Πολύ… δημοκρατικά, να απαγορευθεί η συμμετοχή των εθνικιστών στις εκλογές. Ιδού η ανακοίνωση των σταλινίσκων, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη χαβουζοσελίδα των κολαούζων των διεθνών τοκογλύφων του ΣΥΡΙΖΑ:  
 
«Στη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης κατατέθηκε ψηφοδέλτιο για τις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) με τον προκλητικό τίτλο «Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών» και με υποψήφιους οι οποίοι συμμετείχαν σε ψηφοδέλτια που στήριζε η Χρυσή Αυγή…
 
Ο εθνικισμός, προκάλυμμα των φασιστικών, ξενοφοβικών και ρατσιστικών ιδεών, δεν έχει καμιά θέση στην εκπαίδευση. Αυτοί που προκαλούν διώξεις εκπαιδευτικών επειδή επιτρέπουν στους μαθητές τους να ζωγραφίσουν τη σημαία της πατρίδας τους (όπως τη νηπιαγωγό στη Λευκάδα) ή επειδή κράτησαν ενός λεπτού σιγή τη μέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα (όπως πριν λίγες μέρες στην Κεφαλονιά), αυτοί που απειλούν να διώξουν με τη βία τα παιδιά των μεταναστών από τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς, αυτοί που θεωρούν την κοινωνική ανισότητα φυσικό φαινόμενο και δικαιολογούν την ύπαρξη προνομίων των λίγων στη βάση της “αξίας” (συνδεμένης βέβαια με τη φυλετική καταγωγή), αυτοί που ζητούν την απαγόρευση της διακίνησης των ιδεών, της διεκδίκησης των δικαιωμάτων και της συνδικαλιστικής δράσης, δεν μπορούν να εκπροσωπούν τους εκπαιδευτικούς. Οι απόψεις κι η δράση τους είναι ξένο σώμα στην εκπαίδευση και πρέπει να το αποβάλλουμε!
 
Με βάση τα παραπάνω και το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο αυτό αντίκειται στους σκοπούς της εκπαίδευσης (Ν. 1566/85 και λοιπό νομοθετικό πλαίσιο) ενώ για την υποβολή του δεν τηρήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες («Υποβολή των υποψηφιοτήτων με τη φροντίδα και ευθύνη των οικείων συνδικαλιστικών οργανώσεων» – ΑΔΑ: ΒΖ9Υ9-ΘΨΠ/18-9-2014) και δεν υπήρξε η συναίνεση των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. της περιοχής, πράγμα τα οποίο δεν μπορεί να γίνει άλλωστε, αφού οι φασιστικές ιδέες και δράση δεν επιτρέπονται από τα καταστατικά της Δ.Ο.Ε. και των Εκπαιδευτικών Συλλόγων.
 
Ζητούμε από:
 
-την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. να καταδικάσει δημόσια και έμπρακτα την παρουσία των εκπροσώπων του φασισμού στην εκπαίδευση
-τις αρμόδιες υπηρεσίες του την τήρηση των προβλεπόμενων από την ΑΔΑ: ΒΖ9Υ9-ΘΨΠ/18-9-2014 διαδικασιών και να προχωρήσουν στην ακύρωση του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου στις εκλογές για το ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσ/νίκης».

(ΥΓ) 1: Τρέμουν οι υμνητές των χειρότερων καταπιεστών και δολοφόνων των λαών, τις εθνικιστικές ιδέες! Δε μπορούν να τις αντιμετωπίσουν με τίποτα, παρά μόνο με απαγορεύσεις, όπως έκαναν τα ινδάλματά τους! Τα οποία όμως, βρίσκονται ήδη στους σκουπιδοτενεκέδες της ιστορίας, ξεχασμένα και καταραμένα απ’ όλους! Θέλουν δε θέλουν, θα το πιούν κι αυτό το πικρό ποτήρι οι αμερικανοσταλινικοί, γιατί το ορμητικό εθνικιστικό ποτάμι δε σταματάει ούτε με απαγορεύσεις κι ούτε με σφαίρες!
 
(ΥΓ) 2: ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ – ΟΧΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ!