Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Γ. Γερμενής: Εθνικά θέματα, δεν πολύ μιλάμε γι΄ αυτά, γιατί δεν πρέπει...

Άρθρο του παρανόμως προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή στην εφημερίδα "Στόχος"


13 Οκτωβρίου 1904: Ο Παύλος Μελάς περνάει στο Πάνθεον των Ηρώων. Εκείνων των περήφανων Ελλήνων που για τα εθνικά συμφέροντα του τόπου, για την Πατρίδα έχυσαν το αίμα τους μέχρι τελευταίας ρανίδας! Έχοντας προδοθεί σαν άλλος Λεωνίδας από τον κομιτατζή Μήτρο Βλάχο, πυροβολημένος από τους τούρκους έπεσε ηρωικά με μία σκέψη στο μυαλό του «Η Μακεδονία να ενωθεί με την μητέρα Ελλάδα»

10 Οκτωβρίου 2014: Στη συζήτηση που έγινε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, μείναμε εμβρόντητοι όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες με την δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής «Εθνικά θέματα δεν πολύ μιλάμε για αυτά, γιατί δεν πρέπει». Αυτό δήλωσε ο άλλοτε ποτέ δήθεν Μακεδονομάχος και δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα, αυτός ο άνθρωπος που υποτίθεται για τα εθνικά θέματα το 1992 αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία γκρεμίζοντας την και οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αυτός που τότε είχε πει «δεν γυρίζω στη ΝΔ ούτε και αν με κάνετε Αρχηγό»! Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε πως εγκατέλειψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς ερχόταν οι "τσάντες" και τα πακέτα, στο γραφείο του τότε βουλευτή Σαμαρά από έναν ανερχόμενο τότε επιχειρηματία προερχόμενο από το Σιδηρό παραπέτασμα της Ανατολικής Γερμανίας, με σκοπό να παραιτηθεί.

Έρχεται τώρα ο Σαμαράς να μας πει ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τα Εθνικά Θέματα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά τα εθνικά θέματα είναι αυτά που ξυπνούν τον Ελληνικό Λαό από την Λήθη. Είναι αυτά τα θέματα για τα οποία οι Έλληνες μπορεί να στρέψουν την ψήφο τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Το κόκκινο πανί του συστήματος και της κυβέρνησης.

Τσιμουδιά κάντε ησυχία κοιμάται η Ελλάς! Στα βόρεια σύνορα μας οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες επιζητούν εδώ και δεκαετίες πρόσβαση στο Αιγαίο, από την άλλη σχολικά βιβλία στην Αλβανία παρουσιάζουν Ελληνικές πόλεις (Καστοριά, Φλώρινα μέχρι την Πρέβεζα) ως υπόδουλες Αλβανικές. Από ανατολή οι κουμπάροι μας οι Τούρκοι κρουαζιέρες κάνουν με τις κορβέτες μέχρι το Σούνιο και εμείς τολμούμε να κάνουμε «Διάβημα διαμαρτυρίας». Σιγά εκεί στο Υπουργείο μην σκίσετε κανένα καλσόν!

Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ και σαν να μην έφτανε αυτό, φτάσαμε και στο σημείο να θρηνούμε 3 λεβέντες Πεζοναύτες επειδή κάποιο ανεύθυνοι χαρτογιακάδες έχουν ακόμη στοιβαγμένους σε αποθήκες όλμους ηλικίας 30 ετών! Αν υπήρχε ίχνος σοβαρού κράτους θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πρώτος από όλους ο ΥΠ. Εθν. Αμύνης, αλλά μα τι λέω ο Αβραμόπουλος είναι και με τα δυο πόδια στο υποθηκοφυλακείο της Ευρώπης για το Μεταναστευτικό, τα αδικοχαμένα παλικάρια θα σκεφτεί!

Πρόλαβε μάλιστα έκανε και δήλωση "Μην κάνουμε μια Ευρώπη φρούριο"! Εδώ η Ελλάς είναι ξέφραγο αμπέλι και ο Αστράτευτος Ατσαλάκωτος ονειρεύεται μεταξωτές κορδέλες!

Και πάλι όμως, τι σου είναι αυτοί οι πρόγονοι μας, δεν  μας αφήνουν  να αγιάσουμε, στον ύπνο το βαθύ μας, όλο προβλήματα να μας δημιουργούν!

Ήρθε και αυτή η Ρατσιστική Αποκάλυψη των Καρυάτιδων της Αμφίπολης, ότι τα δάχτυλα των Καρυάτιδων δείχνουν ότι είναι Ελληνικά και όχι Ρωμαϊκά. Καθώς όπως σημείωσε ο καθηγητής Παύλος Ευθυμίου "το γεγονός ότι το δεύτερο δάχτυλο των Καρυάτιδων είναι μεγαλύτερο από το πρώτο, αποτελεί απόδειξη της  Ελληνικότητας των αγαλμάτων". Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει την συγκεκριμένη οστική δυσμορφία η οποία είναι κληρονομική και αποτελεί απόδειξη για την άρρητη συνέχεια αίματος που έχουμε με τους Αρχαίους προγόνους μας. Αυτό το επιστημονικό και αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα μια Εθνική κυβέρνηση θα έπρεπε να το είχε τρίψει στα μούτρα σε κάθε υποστηρικτή Ανθέλληνα της θεωρίας του Φαλμεράυερ, σε κάθε Διεθνιστή, σε κάθε μυστήριο τύπο που αποκαλεί φασίστα όσους θεωρούν ότι δεν πρέπει να καταπατείται η ιδιοκτησία, σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και πως τα σύνορα πρέπει να είναι μια ανοιχτή αγκαλιά

Όπως λέει και ο Παιάνας μας "Τρανών Προγόνων Ιχνηλάτες, Λαμπρών Αγωνιστών Παιδιά"
Έτσι είναι, τι να κάνουμε τώρα, όλοι εσείς οι Θεοδόσιοι του νεοελληνικού ραγιάδικου κράτους μπαζώστε όλα τα αρχαία και κοιτάξτε μην σας ξεφύγει κανένα ψηφιδωτό με κάποιον Μαίανδρο ή Γαμμάδιο…

Εμείς πάντως οι Εθνικιστές Δηλώνουμε Παρών σε κάθε ανασκαφή για να ανυψώσουμε το Πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.     

Γεώργιος Γερμενής
Φυλακές Κορυδαλλού
11 Οκτωβρίου 2014