Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 22-10-2014 ομιλίες συναγωνιστών Μπέλλου, Αλεξανδράκη και Καρακώστα


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τετάρτη 22/10 τις ομιλίες των συναγωνιστών M. Μπέλλου, K. Αλεξανδράκη και M. Καρακώστα οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος εκτός από τα θέματα της τοπικής αναφέρθηκε εκτενώς, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας Γεώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου στην Λεωφ. Ηρακλείου 420 (στο Μνημείο) στις 18:30.


Ο Συναγωνιστής Καρακώστας Μιχάλης πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία για ιδεολογικά θέματα αλλά και το πόλεμο που δέχεται στο σύνολό της η Χρυσή Αυγή από το σάπιο σύστημα. Ο παρευρισκόμενος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το πέρας της ομιλίας του.
Τέλος ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστα Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στο κατάπτυστο πόρισμα Ντογιάκου και σε άλλα ευτράπελα του  σάπιου συστήματος που καταρρέει προκαλώντας σε άλλους οργή και σε άλλους γέλια. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.