Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 15-10-2014 Βιβλιοπαρουσίαση «ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για ακόμα μια φορά στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για να παρακολουθήσει την Βιβλιοπαρουσίαση του Νέου Βιβλίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» του Συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Κων/νου Αλεξανδράκη.














Την ομίλα προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με αναφορά σε τοπικά θέματα, αλλά και για την προσεχή εκδήλωση για τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας Γεώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου στην Λεωφ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 420 (στο Μνημείο) στις 18:30.



Σε συνδυασμό με την παρουσίαση του ΝΕΟΥ και πραγματικά εξαίρετου Βιβλίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ο Συναγωνιστής προέβη σε μια γρήγορη αλλά άκρως κατατοπιστική Ιστορική αναφορά σχετικά με τα ΧΡΗΜΑ, αυτούς που το ελέγχουν και την επίδραση των Διεθνών τοκογλύφων πάνω στην Πατρίδα μας και την καθημερινή μας ζωή.



Η πολύ επιτυχημένη Βιβλιοπαρουσίαση έκλεισε με την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του συγγραφέα του βιβλίου Κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ και του παραβρισκόμενου κόσμου  καθώς επίσης και με τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ και τον ΥΜΝΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.