Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμη και στη "μαϊμού" δημοσκόπηση της "Εφημερίδας των Φωτομοντάζ" η Χρυσή Αυγή χαλυβδώνει τα ποσοστά της!

Η "Εφημερίδα των φωτομοντάζ" σε συνεργασία με την Public Issue "δημιούργησαν" ακόμη μια... δημοσκόπηση στην οποία παρουσιάζεται να καταρρέει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ να βαίνει προς την αυτοδυναμία και η Χρυσή Αυγή να χάνει ψήφους ... προς το "Ποτάμι"!


Όχι δε σας κάνουμε πλάκα...
Υπάρχει αυτή τη στιγμή δημοσιευμένη δημοσκόπηση στην οποία ο Θεοδωράκης, όταν σε όλες τις προηγούμενες έρευνες δεν έπαιρνε ούτε 4%, ω του θαύματος έχει ξεπεράσει το 10%!!!

Βέβαια, ακόμη και σε αυτές τις γελοίες δημοσκοπήσεις δεν κρύβεται η δυναμική της Χρυσής Αυγής που νομοτελειακά ετοιμάζεται να....
γίνει η Εθνική Αντιπολίτευση όποτε και αν γίνουν Εκλογές.

Συγκρατήστε τα ποσοστά για να έχετε να συγκρίνετε όταν και θα έρθει το.. αποτέλεσμα της κάλπης:
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 36% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 25%, το Ποτάμι με 9,5% (το ποσοστό προκύπτει από διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου), η Χρυσή Αυγή με 7,5% το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 1%.

 Υ.Γ.
Γιατί άραγε νιώθουν την ανάγκη οι ερευνητές και για την περίπτωση του Ποταμιού να διευκρινίζουν  ότι το ποσοστό του είναι..."πρόθεση" και όχι "εκτίμηση εκλογικής επιρροής";! Τόσο βέβαιοι αισθάνονται για το ποσοστό του κόμματους του... Bobola;!

Υ.Γ.2
Ας βγουν τα κόλλυβα για ΠΑΣΟΚ - Αν.Ελ.!

paspartoy