Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσαυγίτες, οι αθεράπευτα «ρομαντικοί» φρουροί του Έθνους

Κόντρα σε οτιδήποτε σαθρό και  διαπλεκόμενο, μόνο οι αθεράπευτα «ρομαντικοί» φρουροί του Έθνους, οι Χρυσαυγίτες, τολμούν και  ορθώνουν το ανάστημά τους, επωμιζόμενοι όλο το κόστος που συνεπάγεται αυτή η στάση τους.


Πιστοί και συνειδητοποιημένοι Έλληνες Εθνικιστές που προσπαθούν να αφυπνίσουν κοιμώμενες συνειδήσεις, αυξάνοντας ολοένα και περισσότερο τον αριθμό των πιστών που ακολουθούν τον Αρχηγό τους, που σπεύδουν και «στρατεύονται» στον αγώνα κατά της διαπλοκής και της ανικανότητας που απλόχερα τους προσφέρει η ανάξια κυβέρνηση Σαμαρά. Η κυβέρνηση η οποία κατά καιρούς έχει αναφέρει τα εξής τραγελαφικά, δίνοντας ανελέητες και κάλπικες λέξεις στην καθημερινότητα, που μαστιγώνουν την κάθε ελπίδα.

«Αναλαμβάνουμε την πολιτική μας ευθύνη»
«Μοναδικό μας μέλημα είναι η σωτηρία της Πατρίδας»
«Συμπάσχουμε με τον Ελληνικό λαό»
«Ματώνουμε καθημερινά για το καλό της χώρας»
«Όλοι οι βουλευτές είμαστε Πατριώτες»
«Η ιστορία θα μας κρίνει»….

Όλη αυτή η κατάντια και το ψέμα, είναι η πιο απάνθρωπη μορφή βίας κατά του Ελληνικού λαού, «θάνατο» μυρίστηκαν τα  σαρκοβόρα όρνια και κάνουν κύκλους πάνω από τα κεφάλια του λαού. Τα όρνια της αισχροκέρδειας, της τρόικα, των τοκογλύφων, του δοσιλογισμού, του φιλοτομαρισμού και των πολιτικάντηδων, περιμένουν τον επιθανάτιο ρόγχο του λαού για να ορμήσουν.

Όταν δεν αντιστέκεσαι στον τύραννο, τον αποδέχεσαι, όταν τον αποδέχεσαι, τον νομιμοποιείς, όταν τον νομιμοποιείς, τον προσκυνάς και όταν τον προσκυνάς η Λευτεριά σε φτύνει.

Οι Άριστοι Χρυσαυγίτες που αδίκως είναι έγκλειστοι στα κελιά, δεν χαμήλωσαν το κεφάλι όταν αντίκρισαν το θηρίο, αυτό είναι Παλικαριά

Το ελεεινό σύστημα της κυβέρνησης και CIA, με περιττό θράσος βροντοφωνάζει πως όποιος δεν είναι μαζί τους, όποιος δεν τους προσκυνά και δεν τους θεωρεί σωτήρες του, είναι εγκληματίας. Το μόνο που χρειάζεται το κακό για να επιτύχει είναι να μείνουμε αδρανείς. Μην στέκεσαι στην γνώμη σκοτεινών ανθρώπων, ανθρώπων που μεταβάλλονται κατά βούληση και συνθήκη. Σε όποιον στηρίζει το σύστημά τους, ένα έχουμε να αναφέρουμε: χωρίς την στήριξή σου δεν θα τολμούσαν να κάνουν το παραμικρό. Ο ψηφοφόρος τους είναι η δύναμή και το άλλοθί τους, σε αυτόν επάνω πατάνε για να δείχνουν μεγάλοι ... όπερ έδει δείξαι. Έλληνα, άφησε την Πίστη να σε προσδιορίζει, μόνο αυτή σε κάνει Αθάνατο.

Πηνελόπη – Πέννυ Κιοσσέ, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
xathess.gr