Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μίσος της ΝΔ για τους στρατιωτικούς... Τώρα θέλουν να τους κόψουν και τις Λέσχες - τα Πρατήρια τους και επιδοτούμενα δάνεια για χάρη του....Μνημονίου!!!!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επίθεση στα σώματα ασφαλείας και κυρίως τους στρατιωτικούς από τη Νέα Δημοκρατία.


Μετά τις τραγικές μειώσεις μισθών, που έκαναν ορισμένους στρατιωτικούς να τρώνε στα συσσίτια των στρατώνων, την κοροϊδία των σωμάτων ασφαλείας για την καταβολή εφάπαξ ποσού - λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου για να τους υφαρπάξουν την ψήφο τους -, την ύπουλη αποψίλωση των αποταμιευτικών ταμείων μέσω της του ¨κουρέματος" των κρατικών ομολόγων και την κίβδηλη υπόσχεση της αύξησης των μισθών με την ανάταση της οικονομίας, έρχεται ο...έχων αλλεργία στις στολές, Κυριάκος Μητσοτάκης, να ζητήσει να εξεταστούν εκ νέου οι "παροχές και τα προνόμια" των στρατιωτικών για να δει τι θα...περικόψει!!!

Τα "προνόμια και οι παροχές" που έχει βάλει στο στόχαστρο ο γιός του Αποστάτη, Μητσοτάκη, είναι:
* Τα Στρατιωτικά Πρατήρια - Προμηθευτικούς Οργανισμούς-Λέσχες.
• Τα....
Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ)
• Τις Λέσχες Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
• Τα Επιδοτούμενα Στεγαστικά Δάνεια σε Στρατιωτικούς μέσω του Αυτονόμου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος.
• Τη διάθεση υπηρεσιακών αυτοκινήτων που ισχύσει για αξιωματικούς από το βαθμό του Συνταγματάρχη και άνω.

Τα αυτονόητα δηλαδή που ακόμη και η πιο τριτοκοσμική χώρα παρέχει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για συνεχίζουν να είναι οι άγρυπνοι φρουροί και προστάτες μας απέναντι σε οποιαδήποτε εχθρική απειλή.

Ξεχνούν όμως δυστυχώς ότι ο χειρότερος και πιο άθλιος εχθρός τους είναι εντός των πυλών και με τον μανδύα της "Δεξίας", που έχει βαλθεί με κάθε τρόπο να εξαλείψει την άλλοτε αριστοκρατία του Έθνους μας.

Τις απαντήσεις της η ψοφοδεξία της σφαλιάρας θα την πάρει στις προσεχείς εκλογές και θα είναι... ηχηρότατες ως αν μια... οβίδα που σκάει έξω από τη αυλή της και κάνει την καλύβα της ερείπιο!