Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΟΥΡΓΕΛΑ

Μετά τις (μακράς διαρκείας, όπως αρμόζει σε κάθε καθωσπρέπει εθνοπατέρα-εθνομητέρα…) καλοκαιρινές της διακοπές, επανέκαμψε δριμύτερη η γραφική βουλευτής της νουδούλας «Σκοτεινή» (όπως την αποκαλούν… χαϊδευτικά οι… άσπονδοι φίλοι και συνυποψήφιοί της στην ΝΔ) Πιπιλή.
Και σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, άστραψε και βρόντηξε:

”Οποτεδήποτε η ΝΔ λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε. Φάνηκε και από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η ΝΔ στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να......
παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό ορισμένοι!
 

Και δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης, αλλά πάρα πολλά πρόσωπα που ορέγονται επιστροφές του τύπου “Γιώργο, καλώς ήλθες στο σπίτι του Καραμανλή”, με μια διαφορά: άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της ΝΔ και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ. Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ. Δεν θέλουμε λαϊκισμούς και ακραίες φωνές, άρα δεν επιτρέπεται να επιστρέψει κανείς από αυτούς που έχουν προσβάλλει την ιδεολογία του Κωνσταντίνου Καραμανλή”.
 
(ΥΓ): Σούργελα στη νουδούλα; Α, πα, πα, πα, δεν υπάρχουν, αποκλείεται! Ξέρετε εσείς κανέναν; Ή καμία;