Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ»

Με τον καλύτερο τρόπο –αυτόν που ξέρουν άλλωστε- τίμησαν οι αριστεριστές τη μνήμη του ομοϊδεάτη τους Παύλου Φύσσα, χαλώντας έτσι την καθωσπρέπει καθεστωτική ατμόσφαιρα που είχαν εντέχνως στήσει τα....
ΜΜΕ.

episodia_keratsini5-600x309
Τα Τάγματα Εφόδου της άκρας αριστεράς (τα οποία κάνει ότι δεν τα βλέπει ο ψευτοπρωθυπουργός της ψοφοδεξιάς ξεφτίλας και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» – η οποία καλεί τα μέλη τους ως… μάρτυρες κατηγορίας στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής), πολιτικοί απόγονοι των βουλγαροπροδοτών της κατοχής και του συμμοριτοπολέμου, εμφανίστηκαν στο Κερατσίνι με όλα τα σύνεργα της… επανάστασης (όπως κουκούλες, βόμβες μολότοφ, ρόπαλα, πέτρες κ.τ.λ. – μόνο τα… κονσερβοκούτια τους έλλειπαν…) και τα έκαναν… λίμπα.
 
Έκλεισαν όλους τους δρόμους με οδοφράγματα, χτύπησαν τράπεζες, τα ΚΕΠ της περιοχής και καταστήματα βιοπαλαιστών («μικροαστών» στη βρωμερή γλώσσα του μπολσεβικισμού) έσπασαν τα παράθυρα και τις πόρτες του δημαρχείου, σταμάτησαν ένα λεωφορείο για να το κάψουν (πρόκειται για τα ίδια μπολσεβίκικα καθάρματα που έκαψαν ζωντανούς 3 ανθρώπους και μια αγέννητη ψυχή στη Μαρφίν αλλά κυκλοφορούν ελεύθερα «με εντολή Σαμαρά»), αλλά ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να τραβήξει το χειρόφρενο και αμέσως άνοιξε τις πόρτες για να βγει ο κόσμος, μπουκάρησαν σ’ ένα σούπερ-μάρκετ «απαλλοτριώνοντας» το ταμείο, ενώ έκαναν πλιάτσικο σε γνωστό υποκατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας.
 
 
Εκτός από την Αθήνα, οι συμμορίες της αριστεράς (και της… προόδου) της Πάτρας, τίμησαν κι αυτές με τον τρόπο που ξέρουν πολύ καλά. τη μνήμη του Φύσσα. Οι επίλεκτοι συμμορίτες, είχαν συγκεντρωθεί στο τέλος της πορείας, με κράνη και ρόπαλα και δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, όταν κάποιοι έριξαν μολότοφ και κροτίδες. Στη συνέχεια ένταση μεταφέρθηκε και στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Φιλοποίμενος, όπου έριξαν εκ νέου βόμβες μολότοφ. Ο απολογισμός της επαναστατικής γυμναστικής είναι τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων και μία γυναίκα.
 
 (ΥΓ): Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που μας τάραξαν τόσες μέρες στο… μελό και στα… πολύχρωμα μπαλόνια, έκαναν γαργάρα τα τρομακτικά επεισόδια, γιατί τα συντρόφια τους χάλασαν τη γιορτή…