Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ Α. ΜΠΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ

Ότι ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος του Βόλου έχει “άντερα” και δεν είναι κανένα παιδάκι ου θα σκύψει στο κεφάλι για να τρώει τις καρπαζιές του αριστερού συστήματος που καταδυναστεύει τη χώρα, αυτό το ξέρουν όλοι.

Από την πρώτη ημέρα εκλογής του την “είπε” σε όλους αυτούς τους ανύπαρκτους φελλούς, καλλιτέχνες του “κ…λου” που είχαν τολμήσει να εκδώσουν κι ψήφισμα εναντίον του αν και δεν είναι καν δημότες, όχι του Βόλου, ούτε καν της Μαγνησίας.

Τώρα αρνήθηκε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και να εκδώσει “ψήφισμα” για την δολοφονία του Π. Φύσσα, τον οποίο το αριστερό σύστημα, βοηθούσης της ΝΔ, επιχειρεί να τον κάνει πολιτικό σύμβολο. Ο Α. Μπέος ήταν...
κάθετος για τον απλό λόγο ότι ούτε δίκη έχει γίνει, ούτε ξέρει κανείς με βεβαιότητα τις συνθήκες της δολοφονίας, ούτε υπάρχει η παραμικρή απόδειξη που να αναφέρεται σε πολιτική δολοφονία, κατόπιν εντολής…

 Και η αριστερή αντιπολίτευση με εξαίρεση την παράταξη Νάνου, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας ως “φασιστική” τη στάση τόσο του δημάρχου, όσο και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά.

«Ο κόσμος του Βόλου μας ψήφισε και μας έστειλε στο Δ.Σ. για να προσφέρουμε έργο και όχι για πολιτική αντιπαράθεση. Η παράταξη δεν θα ψηφίσει ξανά ψήφισμα για τη γενική πολιτική. Μόνο για την πόλη μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος καταχειροκροτούμενος από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου είχε φραστικό επεισόδιο με τον ΣΥΡΙΖΑίο, πρώην δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη όταν δήλωσε πώς «όταν επωάζεται το αυγό του φιδιού, υπάρχει συνενοχή και υποδηλώνει άλλα σχέδια κάτω από το τραπέζι».

«Έχεις ρίξει αρκετή λάσπη και την πλήρωσες στις εκλογές», του έδωσε πληρωμένη απάντηση ο δήμαρχος του Βόλου.

Μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι αριστεροί: Αλήθεια χωρίς φοβίες «Ο κανονισμός καταστρατηγήθηκε λίγο την προηγούμενη συνεδρίαση και έγινε θέμα στα ΜΜΕ. Εάν δεν εφαρμόζουμε τους κανόνες πέφτουμε σε φαυλοκρατία και λαϊκισμό που τον είδαμε σε όλη του την έκφανση που είναι η άλλη όψη του φασισμού.

Αυτός ο φασιστικός τρόπος που εφαρμόστηκε με την αποχώρηση των τριών μειοψηφιών δε θα περάσει. Είναι η αίσχιστη μορφή φασισμού. Φασιστόμουτρα είναι αυτοί που μας κατηγορήσανε και πρέπει να ντρέπονται και να μην διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους».