Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κατάσταση ολοκληρωτικής διάλυσης στις τοπικές της ψοφοδεξιάς και του κλεφτοΠασόκ σ’ όλη την Χώρα

Τις καταστάσεις διάλυσης που επικρατούν τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ περιγράφουν οι εφημερίδες «Κόντρα news» (για τη ΝΔ) και «Το Παρόν» (για το ΠΑΣΟΚ).

 
Για τη ΝΔ γράφονται τα εξής: «Διαλυμένο μαγαζί είναι η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας. Οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το πάγιο του ρεύματος, ενώ πολλές από αυτές είναι επί μήνες κλειστές και κανένας δεν ενδιαφέρεται να τις ανοίξει. Γενικότερα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ και σε κεντρικό επίπεδο είναι σε φάση διάλυσης. Το ίδιο και η κεντρική Διοίκηση της Συγγρού. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και εάν προκύψει πρόωρες εκλογές κανένας δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια τι θα γίνει τελικά…».



Αντιστοίχως για το ΠΑΣΟΚ γράφονται τα εξής: «Είναι ζήτημα αν έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ τρεις κι ο κούκος… Και κάποιος από την πάλαι ποτέ πανίσχυρη Χαριλάου Τρικούπη δεν συμφωνεί, τον προκαλώ να πάμε μαζί μια βόλτα στην Καλλιθέα ή στο Περιστέρι και αν βρει εκεί γραφείο Νομαρχιακής ή Τοπικής Επιτροπής να με… κρεμάσει. Και αν θέλει να πάμε και παραέξω, πληρώνω τη βενζίνη να πεταχτούμε μέχρι την Πέλλα. Όσο κι αν ψάξει γραφεία ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν πια. Άραγε ο Βενιζέλος το γνωρίζει ή άλλα του λένε;».

Έχει σημασία η ανατύπωση των συγκεκριμένων ειδήσεων όπως δημοσιεύθηκαν στις συγκεκριμένες εφημερίδες, ακριβώς επειδή συχνά-πυκνά οι διάφορες συστημικές φυλλάδες των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ σπέρνουν κάποιες άγονες «ειδήσεις», ότι «κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής», ότι «σπάνε τα τηλέφωνα των κεντρικών γραφείων της οργάνωσης από διαμαρτυρίες ψηφοφόρων» και άλλες παρεμφερείς βλακείες.

Ας δουν τα χάλια των κομμάτων της συγκυβέρνησης που στηρίζουν απεγνωσμένα (γι’ αυτό άλλωστε και η συγκυβέρνηση διαγράφει τα χρέη τους, φορτώνοντάς τα στην πλάτη του Ελληνικού Λαού), ας προσπαθούν να καλλωπίσουν την εικόνα διάλυσης που επικρατεί σ’ αυτά, ας ρίξουν πέπλο πάνω από τις συνεχείς εσωκομματικές έριδες που γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα και ας αφήσουν την ραδιούργο «δημοσιογραφία» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι καταστάσεις μιζέριας, πανικού και απόγνωσης που επικρατούν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αντιστρόφως ανάλογες από την κατάσταση Υγείας, Ενότητας και Πίστης που υπάρχει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιώργος Μάστορας