Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Το απύθμενο μίσος της Χούντας Σαμαρά: Προσήγαγαν και ταλαιπωρούν τον Συναγωνιστή που επέζησε από το διπλό φονικό του Ν. Ηρακλείου

Ούτε τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας δεν γλιτώνουν από το μίσος της Χούντας Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, που πηγάζει από τα χαμένα ψηφαλάκια.
 
Την 1η Νοεμβρίου του 2013 μία ομάδα άνανδρων ανδρείκελων της αριστεράς, οπλισμένοι με το μίσος που τους διοχέτευσαν οι δημοσιογραφίσκοι της παραπληροφόρησης και οι πολιτικάντηδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», επιτέθηκαν εναντίον της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, δολοφονώντας άνανδρα δύο Συναγωνιστές μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, και τραυματίζοντας σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα. Εκ της επιθέσεως αυτής υπήρξε άλλος ένας.....
τέταρτος Συναγωνιστής, ο οποίος ξεγέλασε τον θάνατο, όντας αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης.
 
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με τα γεγονότα που είχε να παραθέσει ο εν λόγω αυτόπτης μάρτυρας. Τώρα, όμως, η Αστυνομία έδειξε την προσοχή της στο εν λόγω πρόσωπο, το οποίο είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες και υφίσταται πολύωρη ταλαιπωρία, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν το επιτρέπει ούτε η κατάσταση της σωματικής του υγείας, ούτε φυσικά η ψυχολογική του κατάσταση, όντας επιζήσας ενός τέτοιου φριχτού εγκλήματος. Ο Συναγωνιστής παραμένει στο Α.Τ. Μελιγαλά μαζί με άλλους Συναγωνιστές, οι οποίοι υφίστανται αναίτια ταλαιπωρία κατόπιν πολιτικής εντολής.
 
Είναι ανεπίτρεπτο και ηθικά και συνταγματικά οι αστυνομικές δυνάμεις να ακολουθούν πολιτικές εντολές, οι οποίες έχουν αποκλειστικά και μόνο ψηφοθηρικό κίνητρο. Είναι, όμως, αισχρό να ταλαιπωρούνται αναίτια θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων απλώς και μόνο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια ο Αντώνης Σαμαράς. 

paspartoy