Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου επιβράβευσε τον Δικαστή που φυλάκισε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

03 Οκτωβρίου 2013. Ο ανακριτής Διαφθοράς Σπυρίδων Γεωργουλέας συνεχίζει για τρίτη συνεχή ημέρα και νύκτα χωρίς διακοπή την ανάκριση των Βουλευτών και των λοιπών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Οι παριστάμενοι συνήγοροι απορούν με την υπεράνθρωπη αντοχή του 50άρη δικαστή.


Είναι ο δικαστής που την στιγμή που είχε "στραβώσει" η σκευωρία, έφερνε την υπόθεση στον ίσιο δρόμο. Λίγο πριν αφήνονταν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος, καθώς δεν υπήρχε κανένα στοιχείο εις βάρος τους. Αφότου έγιναν οι... απαραίτητες συστάσεις ο Γεωργουλέας με νομικά προσχήματα για τα πανηγύρια και δίχως κανένα στοιχείο προφυλακίζει παράνομα τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης στον Τόπο. 

Τώρα όλοι γνωρίζουν ποιο ήταν το κίνητρο του κυρίου Γεωργουλέα γι’ αυτή την υπερπροσπάθεια. Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει νέος Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών. Θα πάει και εις ανώτερα. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό.

Ο Γεωργουλέας θα διαδεχθεί την απερχόμενη Μαρία Τσάμη, την περιβόητη Προϊσταμένη που δέχθηκε από τις Βρυξέλλες το τηλεφώνημα του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου κατά την διάρκεια της απολογία του Αρχηγού μας. Δεν έχουμε αμφιβολία για τις συμβουλές που θα του ψιθυρίσει στ’ αυτί η προκάτοχός του. Να είναι υπάκουος και το σύστημα δεν θα τον αφήσει έτσι.

Στηριζόμενος από το διαβόητο πια περιβάλλον Αθανασίου (το οποίο είναι μια φυσική σταθερά για την Ελλάδα της Χούντας Σαμαρά) ο νέος Προϊστάμενος εξελέγη πανηγυρικά, επικρατώντας του αντιπάλου του Γεράσιμου Βρυώνη που θεωρούνταν το “φαβορί”. Βέβαια ο Βρυώνης είχε συγκρουστεί με την πλευρά Μπόμπολα στην πρόσφατη δίκη Αντώνιου Γρέγου - Έθνους. Και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουν οι νταβατζήδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχει γίνει η έρευνα που ζητάμε για να φανεί η διαδοχή των τηλεφωνικών κλήσεων το περίφημο βράδυ της ανάκρισης του Αρχηγού.
Είναι ακόμα ένα από τα αξιοθαύμαστα έργα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Είναι χρέος όλων μας να κάνουμε τα πάντα για να πέσει αυτό το άθλιο καθεστώς και να έλθει πιο κοντά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Με την απελευθέρωση και την πλήρη δικαίωση του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Συναγωνιστών μας!