Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Από τον Ε.Λ.Α.Σ. στην ΕΛ.ΑΣ. (κείμενο προσαχθέντα Συναγωνιστή στον Μελιγαλά)

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Εβδομήντα χρόνια πέρασαν από τις ημέρες εκείνες του Σεπτέμβρη του 1944 όπου το προδοτικό και αποδεδειγμένα δωσίλογο και αιμοσταγές Ε.Α.Μ. Ε.Λ.Α.Σ. έσφαζε, βίαζε και έκαιγε ανθρώπους περιουσίες μέχρι και ζώα στην μαρτυρική Πόλη του Μελιγαλά.

 
Τότε ήταν  ο Ε.Λ.Α.Σ. που υπό την στρατιωτική καθοδήγηση, του και σεξουαλικά ανώμαλου, Άρη Βελουχιώτη (Θανάσης Κλάρας) και υπό την πολιτική καθοδήγηση του Νίκου Μπελογιάννη (Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο) εκτελούσαν το έργο του φονέα των Ελλήνων και των Ελληνίδων  πατριωτών. Στήνοντας μπλόκο περιμετρικά του Μελιγαλά και αποκλείοντας την είσοδο και την έξοδο από αυτή συνελάμβαναν και χωρίς καμία σκέψη οδηγούσαν στην Πηγάδα για εκτέλεση και ρίψη σε αυτήν Έλληνες και Ελληνίδες.

Σήμερα, Εβδομήντα χρόνια μετά, στο ίδιο μέρος, η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την είσοδο της Πόλης και του Μνημείου πεσόντων, συνελάμβανε και οδηγούσε στα τμήματα Ασφαλείας Μελιγαλά και Καλαμάτας, τάχα μου για εξακρίβωση στοιχείων, 26 Έλληνες και μία Ελληνίδα. Απέκλεισε την πρόσβαση επίσης σε πάνω από 3000 Εθνικιστές και Εθνικίστριες, ακόμα και σε συγγενείς των θυμάτων, που το μόνο που ήθελαν ήταν να παραβρεθούν σε ένα Μνημόσυνο και να τιμήσουν νεκρούς. Σήμερα ο πολιτικός εντολέας ήταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και το εκτελεστικό όργανο η ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις Συναγωνιστές από την Τ.Ο. ΠΥΡΓΟΥ οδηγηθήκαμε πρώτα στην Ασφάλεια Μελιγαλά και ύστερα σε αυτήν της Καλαμάτας επειδή είχαμε ένα υπερόπλο στο όχημα με το οποίο μεταβήκαμε στο Μελιγαλά. Ένα ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ!

Αλήθεια, ποια εξακρίβωση στοιχείων μπορεί να κρατήσει 5 σχεδόν ώρες όταν είσαι Έλληνας και έχεις μαζί σου νόμιμα έγγραφα του Κράτους, που αποδεικνύουν ποιος είσαι; Αλήθεια, πως οδηγείσαι και κρατείσαι και περιορίζεσαι, όταν δεν εκκρεμεί κάτι εις βάρος σου ή όταν δεν έχεις κάνε κάτι παραβατικό, σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο νόμος; Ας μας απαντήσει σε όλα αυτά το «Δημοκρατικό τόξο»  των Σαμαροβενιζελικών και της ψοφοδεξιάς της φάπας.

Με όσα ζήσαμε στο Μελιγαλά σήμερα εμείς και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, η διαφορά του τότε με του σήμερα είναι μόνο μία: Απλά δεν μας εκτέλεσαν. Άρα το ποιος είναι ο πραγματικός τραμπούκος, ο πραγματικός οπλοφόρος, ο πραγματικός εκτελεστής σε αυτήν εδώ την γη το έχουμε μάθει πια όλοι.
Ντροπή σας ψευτο-πατριώτες και ψευτο-δημοκράτες.

Φυσικά, σε όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε στο Μελιγαλά καλό θα ήταν να μας δώσει και μία απάντηση και Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Απαγορεύεται η πρόσβαση σε εκκλησίες και ιερούς χριστιανικούς χώρους που τελούνται Μνημόσυνα, από Έλληνες και Ελληνίδες Χριστιανούς ορθόδοξους στο θρήσκευμα;

Για αυτό και μείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όπλα, την Πίστη για την Πατρίδα Την Αγάπη για το Έθνος και τις Εθνικιστικές μας Ιδέες. Και η ΕΛΛΑΣ θα μένει μέσα μας ζωντανή και ελεύθερη, μέχρι την Άγια ώρα που θα έρθει μια πραγματική Εθνικιστική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής για να την ελευθερώσει πραγματικά, και μια για πάντα, από κάθε δυνάστη και κάθε προδότη.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Παπαδήμας Ν. Διονύσιος