Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τ.Ο ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΟΜΙΛΙΕΣ Γ. ΛΙΝΑΡΔΗ ΚΑΙ Γ. ΜΠΕΛΕΚΟΥΚΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Με ιδιαίτερη θέρμη και αγωνιστική διάθεση προσήλθαν πολλά μέλη, υποστηρικτές του κινήματος αλλά και απλοί πολίτες, για ακόμα μια φορά στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου για παρακολουθήσουν τις ομιλίες και αναλύσεις επί των θεμάτων που είχαν προαναγγελθεί.


Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με διάφορα τρέχοντα θέματα, της Τοπικής αλλά και για την επερχόμενη ΤελετήΜνήμης της σφαγής Ελλήνων Πατριωτών από τους Κουμουνιστο-συμμορίτες στο Μελιγαλά.

Ακολούθησε άκρως διαφωτιστική ομιλία του συναγωνιστή Γ. Λιναρδή σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης των Σαμαρο-Βενιζέλων ενάντια στην Ρωσία και τα συμφέροντα της Ελλάδος.
Σημαντική συμπληρωματική ομιλία-παρέμβαση έγινε από το μέλος της Κ.Ε. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Συναγωνιστή Κων/νο Αλεξανδρακη με καυτή αποκάλυψη για τον βρώμικο ρόλο των «αντί-φασιστών» και των ξένων κέντρων από τα οποία υποκινούνται και χρηματοδοτούνται.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Γ. Μπελεκούκιας πραγματοποίησε με την προβολή φωτογραφικού Υλικού μια καταπληκτική εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων που οδήγησαν στην τραγική δολοφονία των αθώων Ελλήνων Πατριωτών από τους συμμορίτες του ΚΚΕ στην πηγάδα του Μελιγαλά.

Οι ομιλίες έληξαν με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής καθώς και με την υπόσχεση για βροντερό παρών στην ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ την ερχόμενη Κυριακή 21-9 όπως επίσης και σε κάθε δράση και εκδήλωση του κινήματος.

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Κηφισιάς 141 & Μαραθωνοδρόμου – ΜΑΡΟΥΣΙ
Κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00