Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιχαντιστές απειλούν τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο επειδή είπε την Αλήθεια για τον Αντιρατσιτικό...Φυσικά κανένα ΜΜΕ δεν έχει ευαισθητοποιηθεί!

Μετά τις αποκαλύψεις ότι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται στην Ελλάδα για τον "Ιερό Πόλεμο" του Ισλάμ εναντίον της Ευρώπης ακολουθούν σήμερα και οι ωμές απειλές εναντίον των κατ' εξοχήν "αντιπάλων" - "άπιστων" του Ισλάμ. Των Ιερέων.


Σελίδα των τζιχαντιστών απειλεί τον φλογερό πατριώτη Μητροπολίτη Αμβρόσιο σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο τελευταίος "διαβάζοντας" πίσω από τις λέξεις και διαβλέποντας τις μελλοντικές εξελίξεις επεσήμανε ότι η Ευρώπη και δη η Ελλάδα θα γίνει όμηρος του Ισλάμ και τα παιδιών των Ελλήνων σκλάβοι των μουσουλμάνων.
Επίσης διερωτήθηκε αν οι Ιερείς που ....
κατηχούν το ποίμνιο αναφέροντας τα τερατουργήματα των άλλων θρησκειών, όπως αυτά αποκαλύπτονται μέσα από τις γραφές, θα θεωρούνται ρατσιστές και θα φυλακίζονται.

Τα παραπάνω λοιπόν ήταν αρκετά για εκδηλώσουν το απύθμενο μίσος του οι δολοφόνοι των Χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή και την Νότια/Ανατολική Μεσόγειο - που επιδοτήθηκαν από τους Σιωνιστές και το κατεστημένο κατά τις... επαναστάσεις τους (Αραβική Άνοιξη κτλ) - και να στοχοποιήσουν τον Ιεράρχη.
Βέβαια επειδή ο Αμβρόσιος είναι συνεχιστής του Πλήθωνα Γεμιστού, του Παλαιών Πατρών Γερμανού, του Ιωάννου του Χρυσόστομου της Σμύρνης και τόσων άλλων Ιερέων που έδωσαν το αίμα τους για να λυτρωθεί η Ελλάδα από τη λαίλαπα των Αγαρηνών δε θα φιμωθεί ΠΟΤΕ ακόμη και αν η νεοταξική νομενκλατούρα που μας κυβερνάν έχει δώσει όρκο Πίστης στην παγκοσμιοποίηση και φωνασκεί στα κονκλάβια της "Αλλάχ Ακμπάρ".

Υ.Γ.
Γιατί άραγε κανένα ΜΜΕ δεν επιχειρεί να αναδείξει το παραπάνω θέμα με πηχυαίους τίτλους και καμιά ΜΚΟ δεν εκδίδει κάποιο ψήφισμα ή ανακοινώνει κάποια εκδήλωση συμπαράστασης... Λέτε να είναι όλοι στο ίδιο.. κονκλάβιο;!