Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Ελεύθεροι Χρυσαυγίτες στα Κελιά της Τιμής

Στις 28 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας ακριβώς χρόνος από τότε που η αντεθνική και αντιλαϊκή κυβέρνηση του Μνημονίου άφησε στην άκρη κάθε ψευδαίσθηση πλουραλισμού και ισονομίας, δείχνοντας το αληθινό αποκρουστικό και ανελεύθερο πρόσωπό της.
Οι παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άλλων 5 Βουλευτών του Κινήματος, σε συνδυασμό με τις συλλήψεις επίσης κι άλλων μελών και υποστηριχτών, αποτέλεσαν την αποκορύφωση μιας πολιτικής ανηθικότητας, η οποία ενορχηστρώθηκε από κοινού από τον διεθνή σιωνισμό, τους τοκογλύφους δανειστές, τους «νταβατζήδες» των καθεστωτικών ΜΜΕ και φυσικά την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. 

Αυτός ο ένας χρόνος ήταν αρκετός τόσο για να διαψεύσει όσο και να επιβεβαιώσει κάποια πράγματα. Διέψευσε τους «ευσεβείς πόθους» και τις βρώμικες επιθυμίες τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπολοίπων πυλώνων του ανθελληνικού καθεστώτος, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα αντέξει κάτω από το βάρος της συστημικής επίθεσης και της εξυφαινόμενης εις βάρος της σκευωρίας. Ότι θα διαλυόταν, μη αντέχοντας την λυσσαλέα και αδυσώπητη πολεμική εναντίον της από το κράτος, το παρακράτος, την εξαρτημένη «δικαιοσύνη» και τις δυνάμεις καταστολής. Επιβεβαίωσε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι Έλληνες, Άνδρες και Γυναίκες, που την αποτελούν, δεν πτοούνται από την ατιμία, την αλητεία, την λασπολογία, απ’ όλη την βρώμικη μεθοδολογία πάντων των εκπροσώπων του συστήματος. Ότι εκεί που άλλοι θα είχαν σηκώσει ψηλά τα χέρια, υψώνοντας λευκή σημαία παράδοσης και παραδοχής της ήττας, οι Χρυσαυγίτες όχι μόνο άντεξαν στην ανέντιμη επίθεση, αλλά σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολιτικά,  κοινωνικά και ηθικά είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Τόσο μέσα από τα Κελιά της Τιμής όσο και έξω απ’ αυτά οι Άνδρες και οι Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  δείχνουν το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι, δείχνουν ότι έχουν μια Καρδιά από Ατσάλι! Ειδικά οι έγκλειστοι Συναγωνιστές μας καθορίζουν με την Υπερήφανη και Αγέρωχη  στάση τους την συνολική συμπεριφορά που πρέπει να διέπει τον οποιονδήποτε ενστερνίζεται τις Ιδέες και τον Τρόπο Ζωής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι Χρυσαυγίτες Πολιτικοί Κρατούμενοι αποτελούν κάτι το ξεχωριστό και ανώτερο από τους Συντρόφους τους που βρίσκονται εκτός φυλακών. Αποτελούν ένα ιδιαίτερο πολιτικό υποκείμενο, ακριβώς λόγω της Ιδιαιτερότητας της τωρινής τους κατάστασης.

Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά τους αποδεικνύει περίτρανα ότι σε μια υπόδουλη κοινωνία, όπου το «ιδεατό» μήνυμα είναι η απάθεια, η αγανάκτηση από τον καναπέ, η ιντερνετική «φιλολογία», η αποθέωση της ατομικιστικής λογικής και η «ανάθεση» των ευθυνών και των ελπίδων σε ποικίλους πολιτικούς απατεώνες και σαλταδόρους, ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι έγκλειστοι Συναγωνιστές ΜΑΣ είναι στην ουσία πολύ περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  απ’ όσους εμπνέονται από το προαναφερθέν «ιδεατό» μήνυμα. Μέσα από τα Κελιά της Τιμής και της Αρετής είναι πολύ περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από τους πάσης φύσεως διώκτες τους, από τα προσκυνημένα εγχώρια ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων. Όπως φυσικά, είναι πολύ περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ απ’ όσους κλεισμένοι μέσα στο καβούκι της αδράνειας και του φιλοτομαρισμού αντιλαμβάνονται τις αέναες διαδικασίες της Ζωής στατικά, παθητικά, μίζερα, ενδοτικά και με ηττοπαθές πνεύμα. Επειδή για όλους τους Συνειδητοποιημένους Έλληνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  οι έννοιες της Τιμής, της Ανδρείας, της Συντροφικότητας, της Αλληλεγγύης αποτελούν μια ζώσα πραγματικότητα και όχι κενές έννοιες βουτηγμένες στην ασυδοσία της ακατάσχετης και ακίνδυνης φλυαρίας, γι’ αυτό και συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για την Πλήρη Δικαίωσή τους.

Επειδή, όπως έλεγε και ο Γεώργιος Δροσίνης, «Πίστη έχεις, όταν αλυσόδετος, μέσα από τα βάθη της αβύσσου, προσμένεις ως τα ουράνια ελεύτερο να φτερουγίσει το κορμί σου». Η ΠΙΣΤΗ, επομένως, είναι αυτή που κινεί τα θέλω, τα πρέπει, τις απανταχού κινήσεις των εγκλείστων Συντρόφων μας. Από αυτή την ΠΙΣΤΗ τρεφόμαστε και οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες, όχι μόνο αντέχοντας τα βρώμικα και ύπουλα χτυπήματα των εχθρών μας αλλά δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ψυχή μας και κερδίζοντας τις καθημερινές μάχες στον πόλεμο που το ψευδεπίγραφο «συνταγματικό τόξο» έχει κηρύξει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι «αλυσίδες» των προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας δεν είναι σε θέση να φυλακίσουν το Αδούλωτο Πνεύμα τους, την Θέλησή τους για μια Ελλάδα πραγματικά Ελεύθερη, την Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Πατρίδα – Λαός – Ελευθερία, Εμείς οι Χρυσαυγίτες γράφουμε Ιστορία!

Γιώργος Μάστορας