Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα μαχαιριά από την Ντόρα στον πολιτικά ετοιμοθάνατο Σαμαρά: Φέρνουμε τον κόσμο σε απελπισία!

Λίγο πριν το μεγάλο φιάσκο του Σαμαρά στο Βερολίνο, η Ντόρα βρήκε πάλι την ευκαιρία να εξαπολύσει τα φαρμακερά της βέλη κατά του καταρρέοντα πρωθυπουργού και να δείξει στα μεγάλα αφεντικά ποιος θα κάνει από εδώ και πέρα κουμάντο στην Νέα Δημοκρατία.


Μιλώντας σήμερα το πρωί η Μπακογιάννη στο κανάλι των νταβατζήδων, αφού διαβεβαίωσε πως στηρίζει με... νύχια και με δόντια την κυβέρνηση (όπερ  μεθερμηνευόμενον ξενυχιάζει και ξεδοντιάζει τον Σαμαρά) άρχισε την επίθεση.

Πρώτον, τόνισε πως τα έσοδα που υπολογίζει το υπουργείο Οικονομικών από τον ΕΝΦΙΑ, περί τα 2,65 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται να τα εισπράξει, καθώς οι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Δεύτερον, σημείωσε ότι αντί να φέρνουμε τον κόσμο σε απελπισία, καλύτερα να τον φορολογήσουμε επί της πραγματικής αξίας του ακινήτου.

Και για το τέλος κράτησε το καλύτερο, υπογραμμίζοντας πως...
δεν υπάρχει αξιοκρατία στην κυβέρνηση, αλλά μόνο η κλίκα Σαμαρά, αφού: «Όταν δίνεις μια τόσο σημαντική μάχη, οφείλεις να διαλέγεις τους καλύτερους».

Τώρα ποιοι είναι οι καλύτεροι είναι εύκολο να το καταλάβει ποιους εννοεί η Ντόρα. Το μήνυμα της Μπακογιάννη προς τα αφεντικά πως ο Σαμαράς και η παρέα του είναι οι χειρότεροι είναι ξεκάθαρο και αυτό θα ακουστεί δυνατά και καθαρά στα "σαράντα" που θα γιορτάσει η ψοφοδεξιά, που θα είναι και η επιμνημόσυνη δέηση του κόμματος της ψευτιάς και της προδοσίας.