Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ»

Γράφει ο Αντίοχος.

Ιδού πως κοροϊδεύουν την κοινωνία οι σταλινοτσολιάδες του Περισσού:
 
«Συγκέντρωση στη Ακρόπολη στις 7 το απόγευμα διοργανώνει την Πέμπτη 7 Αυγούστου η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη για να τιμηθούν τα θύματα του ολοκαυτώματος σε Χισορίσμα – Ναγκασάκι… Για να τιμήσουμε τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, 69 χρόνια μετά το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε περίοδο πολέμου από τις ΗΠΑ, με τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και τους 300.000 ανθρώπους που έγιναν ολοκαύτωμα…».
 
Εκείνο που αποκρύπτουν οι αχρείοι, ποντάροντας στην άγνοια του κόσμου για την Ιστορία, είναι ότι «το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε περίοδο πολέμου», δεν ήταν αμιγώς αμερικανικό. Ήταν συμμαχικό. Και μεγάλο μέρος της ευθύνης για.....
το έγκλημα αυτό φέρουν και οι Τσώρτσιλ και Στάλιν, οι οποίοι συμφώνησαν στην πραγματοποίησή του, εφόσον όλες οι αποφάσεις λαμβάνονταν από κοινού, με απαραίτητη την ομοφωνία. Ο δε Στάλιν, όχι μόνο συμφώνησε, αλλά το εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Και για όσους έχουν και την παραμικρή αμφιβολία, θα παραθέσουμε τα γεγονότα των ημερών εκείνων, κατά χρονολογική σειρά, που παριστάνουν πως αγνοούν οι ντόπιοι λακέδες του μεγαλύτερου εγκληματία που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη μας:


6 Αυγούστου 1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα.
 
8 Αυγούστου 1945: Η σταλινική Σοβιετική Ένωση, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση που επικράτησε μετά τη ρίψη της πρώτης βόμβας, κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία και εισβάλλει ως αρπακτικό στη Μαντζουρία, για να αρπάξει τη λεία.
 
9 Αυγούστου 1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν και τη δεύτερη ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι
 
Τα συμπεράσματα δικά σας!
 
Paspartoy