Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα σημεία επαφής του Ιουδαϊκού και Ισλαμικού κράτους

Ο «χαλίφης» του Ιουδαϊκού Κράτους επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τους Παλαιστινίους στην Λωρίδα της Γάζας και οπουδήποτε αλλού, ακολουθώντας πιστά την συστημική και συστηματική τρομοκρατία του κράτους του Ισραήλ.
Το ιουδαϊκό κράτος κάνει χρήση τρομοκρατικών μεθόδων για να εκδιώξει τους Παλαιστινίους από τα πατρογονικά τους εδάφη και να ιδρύσει το λεγόμενο Μεγάλο Ισραήλ.

Ο χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους αλ Μπαγκντάτι επίσης επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει κάθε είδους τρομοκρατικών πράξεων, έως ότου εκδιώξει από τα εδάφη του Ιράκ, της Συρίας και του Λιβάνου όλους τους «άπιστους», όπου άπιστος κατά την θεοκρατική ισλαμική θεωρία αυτού του κανίβαλου θεωρούνται όλοι οι μη φανατικοί σουνίτες.

Οι ισλαμοσυμμορίτες του χαλίφη αλ Μπαγκντάτι και οι τρομοκράτες - στρατιώτες του «χαλίφη» Νετανιάχου επικαλύπτονται στην πολιτική και στις ενέργειές τους. Χρησιμοποιούν την τρομοκρατία οι μεν για να εκδιώξουν από τις πατρογονικές τους εστίες τους Σύριους, τους Ιρακινούς και τους Λιβανέζους, οι δε για να εκδιώξουν τους Παλαιστινίους.

Το Ιουδαϊκό Κράτος και το Ισλαμικό έχουν τον ίδιο σκοπό και τα ίδια αφεντικά. Ο σκοπός είναι ο κατακερματισμός της Μέσης Ανατολής, η άσκηση γεωστρατηγικής πίεσης στο σιιτικό Ιράν και η αμφισβήτηση της πολιτικής της πολυπολικότητας της Ρωσίας. Τα αφεντικά και των δυο είναι οι ΗΠΑ ως front man και οι Αμερικανοσιωνιστές ως κινούντες τα νήματα.

Πολύ σύντομα λόγω της σύμπλευσης των δυο «χαλιφάτων» της Μέσης Ανατολής είναι πιθανόν οι Ισραηλινοί αντί να δολοφονούν τα παιδιά των Παλαιστινίων με βόμβες να τα αποκεφαλίζουν, μιμούμενοι τους κανίβαλους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αφού ο Νετανιάχου σε πρόσφατη ομιλία του στην Κνεσέτ έχει δηλώσει ότι η χώρα του θα συνεχίσει να εφαρμόζει με όλα τα μέσα την πολιτική του Ιουδαϊκού Κράτους έναντι των Παλαιστινίων. Εφαρμογή ιουδαϊκής πολιτικής σημαίνει ρήψεις βομβών σε σχολεία και νοσοκομεία, δολοφονίες αμάχων με όπλα ελευθέρων σκοπευτών, ρήψεις βομβών λευκού φωσφόρου για πιο δραστική εξολόθρευση γυναικών και παιδιών, γιατί όχι λοιπόν και αποκεφαλισμοί που δεν απέχουν πολύ από όλα αυτά. Ο ανταγωνιστής χαλίφης του Νετανιάχου αλ Μπαγκντάτι ως αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των αντιπάλων του, εμπνεόμενος προφανώς από την ιστορία του Ισραήλ.

Νετανιάχου και αλ Μπαγκντάτι αιματοκυλούν την Μέση Ανατολή κατ’ εντολή των Αμερικανοσιωνιστών κάνοντας αγώνα δρόμου στις θηριωδίες. Ας φροντίσουμε όλοι εμείς οι Εθνικιστές της Ευρώπης και οι νοήμονες πολίτες να τους ανταμείψουμε με το έπαθλο που τους αξίζει, τουτέστιν την εξάλειψή τους από το πολιτικό σκηνικό της οικουμένης, των ιδίων και των προθύμων συμμάχων τους.

Γ. Λιναρδής