Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο κάλεσμα της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό παρακολούθησαν την  Ομιλία του Συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου σχετικά με το νέο Ανθελληνικό-Νομοσχέδιο έκτρωμα που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση των ξένων εντολοδόχων.




Την ομιλία ξεκίνησε η Ευγενία Χρήστου-Γερμενή. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με υψηλό ηθικό από τον σύζυγό της, Γ. Γερμενή, την ίδια καθώς και από όλους τους αδίκως προφυλακισμένους μας συναγωνιστές. Ανάλυση στα άρθρα του Ανθελληνικού «Αντιρατσιστικού» αλλά και γενική συζήτηση καθώς και ανταλλαγή απόψεων με τον κόσμο, πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής και δικηγόρος Τ. Δημητρακόπουλος. Χαρακτηριστική ήταν οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων στο άκουσμα των διώξεων που θα υποστούν οι Έλληνες από ένα στημένο «Αντιρατσιστικό» από αποκλειστικά και μόνο  στρέφεται εναντίων των Ελλήνων, της ελεύθερης σκέψης και γνώμης. Όπως χαρακτηριστικά ανέλυσε ο συναγωνιστής, τα προβλήματα και οι παγίδες που εμπεριέχει το νέο Ανθελληνικό «Αντιρατσιστικό» Νομοσχέδιο, μας οδηγούν σε «άσχημες» ατραπούς, όπως π.χ. με τα θέματα της θρησκείας μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παράδοξα και ανήκουστα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, δείχνουν τα Ξένα ΜΜΕ, που για ακόμα μια φορά κάλυψαν και αυτή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παίρνοντας ταυτόχρονα συνεντεύξεις από στελέχη και απλό.