Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν διάφορα… πουλάκια στην πολιτική πιάτσα, η… μαϊμού του Μπαλτάκου είναι έτοιμη να στηθεί ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή και λίαν συντόμως θα κάνει επίσημο ντεμπούτο.
Όπως λένε τα… πουλάκια, τα πρώτα σίγουρα στελέχη της μαϊμούς θα είναι οι πρώην του κόμματος Καμμένου, Νταβρής και Καπερνάρος. Οι ανωτέρω, φεύγοντας από την καμμεναρία ήτανε να πάνε στη νουδούλα, αλλά τα σχέδια άλλαξαν (κακούργα Χρυσή Αυγή τι τους κάνεις!) και ο φον Αντωνάκης τους μήνυσε ότι πρώτα θα κάνουν το… αγροτικό τους στη μαϊμού και μετά θα τους δεχτεί στο «μαντρί».
Οι πληροφορίες μάλλον αληθεύουν, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι.....
ο Καπερνάρος έσπευσε να εκτεθεί προώρως, με δήλωση ότι δε θα ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο δημοκρατίας:    
«Επειδή πολλές συζητήσεις γίνονται για συνεργασίες, συνεννοήσεις παρασκηνίου ή προσκηνίου, δηλώνω ότι παραμένω αμετακίνητος στη θέση μου ότι δεν θα ψηφίσω το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας διότι θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν τη στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας».
Τέλος, τα ίδια… πουλάκια επιμένουν ότι η πρώτη εμφάνιση της μαϊμούς θα γίνει στη βουλή με αφορμή τον «Νόμο του Αίσχους» (τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό»), με μαϊμού πύρινους λόγους κατά του νομοσχεδίου και ότι για διευκόλυνσή τους έγινε η αναβολή της συζήτησής του για την επόμενη βδομάδα, καθότι δεν ήταν… έτοιμοι.
(ΥΓ) 1: Σίγουρα, το σάπιο σύστημα δεν προσδοκά σπουδαία αποτελέσματα από τη μαϊμού, αλλά η απελπισία για τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τόσο μεγάλη, που στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι…
(ΥΓ) 2: Και βέβαια, το να βγαίνει και να δηλώνει ο Καπερνάρος ότι δεν ψηφίζει πρόεδρο (σίγουρα κατόπιν «εντολής Σαμαρά»), σημαίνει ότι ο φον Αντωνάκης δεν πιάνει τους 180 ούτε με σφαίρες! Γιατί αν υπήρχε έστω και μία περίπτωση να τους πιάσει, σιγά που θα του ξέφευγε ο Καπερνάρος και ο κάθε Καπερνάρος…
Paspartoy