Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

«Μια ωραία ατμόσφαιρα στην κυβέρνηση» Όταν δεν φορολογούν τον Λαό, «μαλώνουν» μεταξύ τους!

«Μια ωραία ατμόσφαιρα» είναι εκεί στην κυβέρνηση. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που να «μαλώνουν» μεταξύ τους διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες, νυν και πρώην.


Ο υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι για το «αλαλούμ» με τον ΕΝΦΙΑ έχει ευθύνες ο πρώην γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τελευταίου, με ανάρτηση στο twitter στην οποία έλεγε ότι «Βλέπω Υπουργό στο Σκάϊ να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα».

Υπό άλλες συνθήκες αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ Βαρβιτσιώτη και Θεοχάρη θα προκαλούσε απλώς γέλιο. Όταν, όμως, βρισκόμαστε ενώπιον μιας εφιαλτικής κατάστασης, στην οποία έθεσε τον Ελληνικό Λαό αυτή η κυβέρνηση, αυτομάτως κόβεται κάθε διάθεση αστεϊσμού. Οι δύο αυτοί τύποι, οι οποίοι τώρα «μαλώνουν» σαν τα κοκόρια, μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν στην ίδια κυβέρνηση και δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό για τα φορομπηχτικά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. 

Τώρα, προκειμένου να θολώσουν τα νερά, μιλούν εκ του ασφαλούς για «ευθύνες», «λάθη», «εξευτελισμούς» και τα συναφή. Όσοι υπηρέτησαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να υπηρετούν αυτή την κυβέρνηση από κάθε πόστο, έχουν το ανάλογο μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί για την σημερινή άθλια κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ