Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.



Με την προσέλευση του  κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, έκλεισε η δραστηριότητα της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για αυτή την περίοδο.
 Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς δίνοντας δυναμική απάντηση στους παρακρατικούς σκοτεινούς κύκλους που δεν θέλουν τα νέα μας γραφεία στο Μαρούσι (π.χ. Περίπτωση Μαζιώτη). 


Την ομιλία άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, με αναφορά στη πρόσφατη μεγαλειώδη συγκέντρωση - μνημόσυνο - μοτο πορεία για τα αδικοχαμένα μας αδέρφια Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη καθώς και άλλα θέματα της Τοπικής.


Τον λόγο πήρε ο συναγωνιστή  Κώστας Αλεξίου ο οποίος έκανε μια εμπεριστατωμένη και αναλυτική αναφορά για την επέτειο της 4ης Αυγούστου  και τον Ιωάννη Μεταξά.
 

Τέλος, καταιγιστικός όπως πάντα ο Βουλευτή μας Ηλίας Παναγιώταρος, έκλεισε την ομιλία με πύρινο λόγο και κατακεραύνωσέ  το σάπιο καθεστώς που στον πανικό της πτώσης του προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να μας χαλυβδώνουν ακόμα περισσότερο και ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι και θα απαντήσει ακόμα ποιο δυναμικά. 



Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο, τον ύμνο της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και την υπόσχεση για ακόμα ποιο δυναμική παρουσία της Τοπικής Βορείων Προαστείων από τις 27 Αυγούστου που θα ξανά ανοίξει.